EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

«ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ» Η ΑΓΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ

Η άνανδρη και στυγερή δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, που αντιπάλευε τη σοβαροφάνεια και την υποκρισία της εξουσίας και ονειρεύτηκε έναν άλλο κόσμο από τον εφιάλτη, που του κληροδότησε η ωμή βία ενός μαύρου καθεστώτος ,ξεσκεπάζει πιο απροκάλυπτα από ποτέ τους πραγματικούς ενόχους της γενοκτονίας που συντελείται.

Οι πολιτικές της υποτέλειας, της εθελοδουλίας ,του διαρκούς χρέους και του ξεπουλήματος της πατρίδας μας ,για να σωθεί το ευρώ και οι τοκογλύφοι, είναι αυτές που «όπλισαν» το χέρι του αδίστακτου δολοφόνου. Είναι αυτές που απαξιώνουν τη ζωή ,το μόχθο και τις ελπίδες ενός λαού, που είναι ώρα να εκπληρώσει ένα βαρύ ιστορικό του χρέος, για να σώσει την τιμή και την αξιοπρέπειά του, αλλά και την ίδια την επιβίωσή του.

Το «σκιάχτρο» του καθεστώτος ,που λέγεται Χρυσή αυγή «χτύπησε» την ώρα που ο λαός βγαίνει στους δρόμους και το κίνημα αντίστασης μαζικοποιείται. Πρέπει να δημιουργηθούν τεχνηέντως οι δύο πόλοι, που θα σπάσουν την ενότητα του λαού στη βάση, και θα τον σύρουν τρομοκρατημένο ή στα «νύχια »του ΣΥΡΙΖΑ , που υπόσχεται ένα διαρκές και αέναα αυξανόμενο χρέος, που μόνο ο λαός δε δημιούργησε, ή στην εγκληματική οργάνωση, που εξέθρεψε και διατράνωσε το καθεστώς . Η «λογική» των άκρων ή των δύο πόλων πρέπει να ανθίσει. Το καθεστώς θέλει οπαδούς φανατικούς σε κομματικά στρατόπεδα ,για να σωθεί.

Αν υπάρξει συνέχεια του κράτους μέσα από εκλογές, θα διατηρηθούν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις της χώρας και θα σώσουν όλοι τα τομάρια τους. Μη ξεχνάμε ότι οφείλουμε να υπάρχουμε ως δουλοπαροικία χρέους στα πλαίσια του ευρωσυστήματος! Δε μας λένε βέβαια ότι μέσα σε αυτό θα πάψουμε και να επιβιώνουμε στοιχειωδώς όλοι μας! Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει «το καταφύγιο» των «δημοκρατικών» και φιλήσυχων νοικοκυραίων, για να ελεγχθούν και να χειραγωγηθούν πάλι οι μάζες, ενώ οι άλλοι οι «μη συστημικοί» μπορούν να πέσουν άνετα στα χέρια της ναζιστικής οργάνωσης ,άξιου τέκνου του συστήματος της ντροπής, που λέγεται Χρυσή αυγή. Η πόλωση του πολιτικού κλίματος και η καλλιέργεια εμφυλιοπολεμικού κλίματος θα βοηθήσουν σε αυτό.

Με το γεγονός της άγριας δολοφονίας του νέου, οι κατεξοχήν τρομοκράτες γίνονται τιμητές της κάλπικης «δημοκρατίας» τους, που μόνο τους ντόπιους και ξένους δυνάστες και λήσταρχους υπηρετούσε πάντα. Σκορπάνε τον τρόμο και το φόβο άλλη μια φορά, γιατί ο στόχος τους είναι να σπάσουν το ηθικό ενός λαού, που αποκτά επίγνωση της πραγματικότητας που βιώνει κι αποφασίζει να δώσει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του ενωμένος κι αποφασισμένος.

Τα όνειρα αυτού του νέου και τόσων άλλων αθώων παιδιών, που τα « σκοτώνουν» κάθε μέρα θα δικαιωθούν μόνο με την ενωτική πάλη του λαού μας για την ανατροπή του σάπιου και φαύλου συστήματος ,που στοιχειώνει τις ζωές μας. Το Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο είναι η μόνη απάντηση στις διαχωριστικές ,διχαστικές και εμφυλιοπολεμικές «λογικές» του μίσους και της απαξίωσης της ανθρώπινης ζωής. Τον ενωμένο λαό μόνο τρέμουν. Όλοι μαζί λοιπόν στον κοινό στόχο της απελευθέρωσης θα νικήσουμε το «τέρας» του φασισμού ,της συναλλαγής και της απάτης, γιατί λαός ενωμένος, ποτέ ηττημένος.

πηγη

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID