EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μετρό Θεσσαλονίκης: Σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο εργοτάξιο στου σταθμού ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Για τις ανάγκες κατασκευής του σταθμού Μετρό ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ολοκληρώνεται η μεταφορά της κυκλοφορίας των οχημάτων στο βόρειο τμήμα της οδού Εγνατία και σύμφωνα με τη νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση:

Η εργοταξιακή κατάληψη μετατοπίζεται στο νότιο τμήμα της οδού Εγνατία, από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας μέχρι την οδό Μητροπολίτου Γενναδίου. Η οδός Εγνατία θα συνεχίσει να διαθέτει δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.
Μονοδρομείται το τμήμα της οδού Αγίας Σοφίας, μεταξύ των οδών Εγνατία και Α. Κεραμοπούλου, με φορά κατεύθυνσης προς την Α. Κεραμοπούλου.
H οδός Πλάτωνος αποδίδεται ξανά στην κυκλοφορία των ΙΧ οχημάτων.
Η κυκλοφορία των πεζών, στο βόρειο τμήμα του σταθμού, προσωρινά και όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες, θα διεξάγεται μέσω πεζοδιάβασης που διέρχεται μέσα από το χώρο του εργοταξίου, ενώ σε δεύτερη φάση προβλέπεται η κατασκευή πεζογέφυρας.

Καθ όλη τη διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών, τα συνεργεία της αναδόχου κοινοπραξίας θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των παρακείμενων επιχειρήσεων. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση η  Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης ευχαριστεί όλους τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς για την κατανόηση και τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του μεγάλου και πολύπλοκου έργου, της κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης.


« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID