EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ξεκίνησε η ..άφραγκη παροχολογία !

Καιρό είχαμε να ακούσουμε αυτή τη λέξη.. Να όμως που έφτασε ο καιρός (και η ΔΕΘ) και ο άνεμος την έφερε στα αυτιά μας. Το θέμα το άνοιξε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, λέγοντας ότι το 70% του πρωτογενούς πλεονάσματος θα πάει στην αποκατάσταση των αδικιών προς τους χαμηλοσυνταξιούχους. Δεν μας είπε όμως πότε.. Γιατί άμεσα αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

Εδώ ο Στουρνάρας άκουσε κάποιες διαρροές (μέσα από το Υπουργείο του) για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και έσπευσε να το διαψεύσει (μήπως θα έπρεπε να βρει πρώτα ποιοι τα διαρρέουν;)

Ωστόσο, από την κυβέρνηση λένε ότι στην ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ το σαββατοκύριακο, θα υπάρξει μια κάποια παροχολογία (η τρόικα το ξέρει;). Εκτός από το που θα πάει το μεγαλύτερο μέρος του πρωτογενούς πλεονάσματος (άντε στο επτάμηνο βγήκε λογιστικά, στο τέλος του έτους όμως;) θα εξαγγείλουν και τη βοήθεια προς ανέργους (αυτό που έπρεπε να είχαν κάνει καιρό τώρα!). 50.000 άνεργοι για πεντάμηνη απασχόληση… Στα 1,35 εκατ. που είναι οι άνεργοι είναι κάτι.. Tο πρόγραμμα ξεκινά μέσα στο φθινόπωρο και φτάνει σχεδόν λίγο πριν την προεκλογική περίοδο του Μαίου.

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID