EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Θεσσαλονίκη: Έδεσε το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου-BINTEO

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει 3.800 τουρίστες - Έφτασε από την Κωνσταντινούπολη και από το πρωί κεντρίζει τα βλέμματα των κατοίκων της Θεσσαλονίκης...

Το Costa Pacifica έφτασε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στις 08.00 από την Κωνσταντινούπολη και θα αναχωρήσει στις 18.00 το απόγευμα για το Βόλο. Οι περισσότεροι επιβάτες του είναι Ευρωπαίοι, που ήδη παίρνουν μια πρώτη γεύση από την πόλη.

Γι αυτό άλλωστε βρίσκονταν στο λιμάνι από νωρίς 20 λεωφορεία, προκειμένου να ξεναγήσουν τους τουρίστες στη “Νύφη του Θερμαϊκού”. Το Costa Pacifica μεταφέρει 3.800 επιβάτες. Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχου μεγέθους κρουαζιερόπλοιο, έχει χρόνια να έρθει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ύστερα από την επεισοδιακή αποχώρηση του κολοσσιαίου κρουαζιερόπλοιου «Navigator of the Seas» της Royal Caribenan cruises.

Τότε, από τους 3.500 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου είχαν κατέβει στη Θεσσαλονίκη μόνο οι μισοί, προκειμένου να αποφύγουν την εκτεταμένη γραφειοκρατία, από πλευράς υπαλλήλων του Οργανισμού Λιμένος.

 Στην περίπτωση του Costa Pacifica, τα πράγματα κυλούν ομαλά... “Ευχόμαστε να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην αποτύχουμε πάλι, γιατί η κρουαζιέρα στη Θεσσαλονίκη πάει κάθε χρόνο και χειρότερα και εάν δεν την βοηθήσουμε, δεν αποκλείεται και να σβήσει”, υπογράμμισε ο ναυτικός πράκτορας, Βίκος Παλαντζιάν, καλώντας τους αρμόδιους στο λιμάνι να είναι ιδιαίτερα γρήγοροι και εξυπηρετικοί, ώστε το κρουαζιερόπλοιο “να μας ξανάρθει”. Δείτε στο βίντεο πως είναι το Costa Pacifica...



 

πηγη
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID