EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Οι αμοραλιστές χαμαιλέοντες της πολιτικής

Βρισκόμαστε προ του κύματος κατασχέσεων και της πρώτης κατοικίας, το οποίο θα εξαπολύσουν τράπεζες και δημόσιο.

Οι δύο κατ’ επάγγελμα ψεύτες λαγοί της κυβέρνησης βγήκαν και πάλι μπροστά
προετοιμάζοντας το έδαφος για την άρση του απαγορευτικού για την κατάσχεση της πρώτης κατοικίας.

Γεωργιάδης και Κεδίκογλού ξαμολήθηκαν από χθες στα κανάλια διαμηνύοντας για πρώτη φορά επισήμως ότι θα αρθεί το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας.

Στην πραγματικότητα ψαρεύει η κυβέρνηση στα θολά νερά, για να καταγράψει τις τυχόν αντιδράσεις τόσο των βουλευτών όσο και του κόσμου. Επελέγη δε η παρούσα χρονική στιγμή, στην κορύφωση των όποιων διακοπών, για έναν και μόνον λόγο: για να πείσουν τους βουλευτές της συμπολίτευσης ότι δεν θα αντιδράσει ο κόσμος και ότι μπορούν να ψηφίσουν ανενόχλητοι.

Ήδη η πρώτη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία επιτρέπει κατασχέσεις όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου θα τεθεί προς ψήφιση μόλις ανοίξει η Βουλή (μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να γίνουν κατασχέσεις το Σαββατοκύριακο, τις αργίες και μετά τις 7:00 μ.μ.)

Όλες οι δικαιολογίες και οι δήθεν προϋποθέσεις που ακούστηκαν από τους πολιτικούς χαμαιλέοντες Γεωργιάδη και Κεδίκογλου, είναι μία ακόμη προσπάθεια συνειδητής εξαπάτησης των Ελλήνων Πολιτών.

Η δε αναστολή του νόμου που προστατεύει την πρώτη κατοικία από κατασχέσεις, θα επιχειρηθεί να γίνει τον Σεπτέμβριο, δήθεν ως προαπαιτούμενη για την επόμενη δόση!!

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν τα κόμματα της αντιπολίτευσης εννοούν αυτά που λένε, ή είναι και αυτοί βολεμένοι και συμμετέχουν στην προσπάθεια καταλήστευσης των Ελλήνων Πολιτών και διασπάθισης της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας.

Θα κατεβάσουν ενωμένοι τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στο Σύνταγμα, για να μείνουν εκεί μέχρι την παραίτηση της Τροϊκανής Κυβέρνησης;

Η θα καταφύγουν σε «κομψές» δικαιολογίες και θα επιχειρήσουν διασπασμένες μικρές συγκεντρώσεις ανά πόλη;

Είναι πραγματικά ανεξάρτητοι από δεσμεύσεις; Η εξαργυρώνουν γραμμάτια προς τις τράπεζες για την διαγραφή των κομματικών δανείων;

Θα τολμήσουν να κατεβάσουν τους Έλληνες ενωμένους; Η θα τους ξαναδιασπάσουν ανεμίζοντας τις κομματικές σημαίες του διχασμού;

Εάν δεν το πράξουν, τότε αποδεικνύονται ότι δεν είναι τίποτε παραπάνω από σύγχρονους Εφιάλτες, που προδίδουν την χώρα και τους πολίτες με αντάλλαγμα την καρέκλα και την πολυτελή διαβίωση που τους εξασφαλίζει…

Θα αναδειχθούν σε μία Βουλή που έχει καταληφθεί από αμοραλιστές, χαμαιλέοντες της πολιτικής!

Ίων Πολιάδης
ΠΗΓΗ

 
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID