EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Με όπλο τα ακίνητα υποδουλώνονται οι Έλληνες.

Τα συνήθη φορολογικά υποζύγια στην Ελλάδα της κρίσης είναι οι ιδιοκτήτες ακινήτων. Αντίθετα οι «καλύτεροι του χωριού» είναι όσοι δεν διαθέτουν ακίνητα και επομένως δεν φοβούνται εφορία και τράπεζες.

Το πρώτο πράγμα που απασχολεί τους Έλληνες αυτή τη στιγμή, για όσους βιώνουν από κοντά την κρίση, είναι τα δυσβάσταχτα βάρη που...συνεπάγεται η ιδιοκτησία ακινήτων. Τα κόστη τελών και φόρων που επιβάλλονται στα ακίνητα «δίκην καταιγίδας» έχουν γονατίσει όλους τους Έλληνες, οι οποίοι αδυνατούν να εξεύρουν εισοδήματα. Αυτοί είναι εκείνοι που πληρώνουν συνέχεια τα διάφορα χαράτσια, προκειμένου να διασώσουν τα συνεχώς υποτιμούμενα ακίνητά τους. Αντίθετα εκείνοι που δεν διαθέτουν ακίνητα (και μπορεί να έχουν και τα χρήματά τους στο εξωτερικό), είναι οι «καλύτεροι του χωριού». Δεν πληρώνουν καμία οφειλή, γιατί απλά το κράτος δεν μπορεί να τους πάρει τίποτα. Τα μόνιμα θύματα που εκμεταλλεύεται το πολιτικό σύστημα είναι όσοι έχουν ακίνητα.

Η ατομική προσπάθεια των πολιτών να διασώσουν τα ακίνητά τους από τα νύχια της εφορίας και των τραπεζών δεν οδηγεί πουθενά και αυτό θα πρέπει επιτέλους να γίνει συνείδηση. Το σάπιο «συνταγματικό τόξο» θα συνεχίσει την κατ’ ουσία δήμευση των ακινήτων με συνεχώς κλιμακούμενη φορολογία μέχρι να καταστήσει όλα τα ακίνητα χρεωμένα στο κράτος και στις τράπεζες. Μέχρι να καταστήσει όλους τους Έλληνες δούλους των χρεών. Όσο και να προσπαθούν οι δυστυχείς πολίτες να περικόψουν την ίδια τη ζωή τους για να ξεπληρώνουν τους αντισυνταγματικούς και παράνομους φόρους που επιβάλλονται συνεχώς, στο τέλος θα διαπιστώσουν ότι είναι ανοιχτοί απέναντι στην εφορία ή στην τράπεζα. Αυτή η κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά. Εκατοντάδες χιλιάδες, μέχρι χθες υπερήφανοι και συνεπείς συμπολίτες μας, έχουν πάρει πλέον την οδό των ρυθμίσεων σε δόσεις στις εφορίες. Όμως αυτό συνεχώς θα πολλαπλασιάζεται μέχρι που κάποια στιγμή θα πνιγούν εντελώς. Οι οικονομικοί "γύπες" που ελέγχουν το πολιτικό σύστημα καραδοκούν να αρπάξουν τα ακίνητα των Ελλήνων που θα έχουν εξαθλιωθεί από τους φόρους.

Εδώ πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι η αντιμετώπιση πρέπει να είναι συλλογική και είναι μία και μοναδική. Πολιτική ανατροπή του σάπιου και ξεπουλημένου στους Γερμανούς πολιτικού συστήματος. Άμεση αλλαγή του φορέα που ελέγχει και χειρίζεται την κρίση. Και ο νέος φορέας δεν μπορεί να είναι κάποιο άλλο κόμμα του «συνταγματικού τόξου» αλλά ο ίδιος ο λαός,.

Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε αυτό, τόσο το καλύτερο για όλους μας.

 
 
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. το προγραμα εκείνο το συντηρούν όλοι οσοι ΄δεν αντιδρούν στο άκουσμα οτι εχει ανακοινωθεί απο την εδρα της βουλής εσχάτη προδοσία . διοτι Μόνον με την (έγκαιρη) ενεργοποίηση της εφαρμογής του 120 εναι που αποτρέπουμε στα σίγουρα τους πλειστηριασμούς κ λ π ...........Τούτα λέμε στον αξιωματικό υπηρεσίας στο Α.Τ όταν καταθέτουμε την ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120.
    _________*Βάσει του συντάγματος και του νόμου , υποχρεούμαι να σας καταθέσω τούτο το δικόγραφο*____
    ******Δηλώνω ενόρκως προς την εφορία , προς κάθε ενδιαφερόμενη αρχή και προς κάθε φυσικό πρόσωπο , οτι απο σήμερα και καθ΄όλη τη διάρκεια που η πατρίδα μου , το σύνταγμά της και η δημοκρατία της τελούν υπο την κατοχή του εχθρού και της κομματοκρατίας , θα πολεμήσω μέχρι τελικής πτώσης τον όποιον αποπειραθεί ή σκεφθεί να επιβάλει σε μενα ή τους συμπολίτες μου την εφαρμογή του νόμου εκείνου ο οποίος έχει θεσπιστεί μέσω κατοχής απο επίορκους νομοθέτες πολιτικούς και κατηγορουμένους απο τη δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας. Επίσης κύριε εισαγγελεύ, απο σήμερα και μεχρι να τελεσηδικήσει η εκδικαση της δικογραφίας που εκρεμει κατα των πολιτικών για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας και μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η τιμή και η αξιοπρέπεια των ιερών δεσμεύσεων που θεσμοθετημένα και ανέκαθεν οι ενοπλες δυνάμεις και η πολιτεια οφείλουν και υποχρεούνται να τηρούν απέναντι εμου και τών συμπολιτών μου ,αλλά και μέχρι να απαντήσουν ολοι οι υπεύθυνοι που υπέκρυπταν και αποσιωπούσαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα τα όσα εγω και οι συμπολίτες μου καταγγέλλουμε μεσα σε ετούτη την ιερή καταγγελία , σταματώ να πληρώνω ο,ποιονδήποτε φόρο ή οφειλή προς το δημόσιο . Ενώ, δηλώνω οτι όσα εχω πληρώσει στο υπο κατοχή ελληνικό δημόσιο απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα , τα πλήρωσα εκβιαζομενος και υπο την απειλη των κατασχέσεων των περιουσιακών μου στοιχείων .Και οτι θα τα ζητήσω πίσω εντόκως και μετά της ηθικής βλάβης που έχω απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα υποστεί . .Οι παραπάνω δράσεις μου θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο από το καθήκον που μου επιβάλλει το Άρθρο120 του Συντάγματος και προπάντων η ανθρώπινη συνειδησήμου *********************************..........Καταθέτουμε το συντoμότερο, την ιερη δήλωση που βλέπεις στον τοιχομου και στις σημειώσειςμου (ή κάποια άλλη ανάλογη, ειτε ομαδικά ειτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,.(δε χρειάζεται παράβολο και κρατείστε(ό π ω σ δ ή π οτε) επικυρωμένα αντίγραφά....http://www.scribd.com/doc/143299694/Declaration..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!

Facebook Comments APPID