EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

«Δεν θα πέσουμε τώρα για ένα παλιόσπιτο»

Η κυβέρνηση ψάχνει εναλλακτικές λύσεις μετά τη θύελλα στην κοινωνία και τις πολιτικές αντιδράσεις

Κόκκινη γραμμή φέρεται διατεθειμένη να βάλει η κυβέρνηση στις πιέσεις της τρόικας να αρθεί
αδιακρίτως η απαγόρευση για πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, συναισθανόμενη τον τεράστιο πολιτικό και κοινωνικό κίνδυνο που εμπεριέχει μια ανεξέλεγκτη κρίση γύρω από το καυτό αυτό θέμα.

«Δεν θα πέσουμε για ένα παλιόσπιτο», είναι η χαρακτηριστική φράση κυβερνητικού στελέχους, που αποτυπώνει τους έντονους προβληματισμούς στους κόλπους της κυβέρνησης, αλλά και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., που ήδη βράζει μπροστά στο ενδεχόμενο να αρχίσουν οι εξώσεις πολιτών που ανήκουν στα μεσαία και φτωχά κοινωνικά στρώματα.

Στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται να έχουν λάβει τα μηνύματα και αντιλαμβάνονται τις πολιτικές και κοινωνικές δυσκολίες στον χειρισμό του προβλήματος. Δυσκολίες που σε επίπεδο κυβερνητικής συνεργασίας εκφράζονται και με τη σαφή τοποθέτηση που κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος με τη συνέντευξή του σήμερα στο «ΘΕΜΑ», δηλώνοντας ότι «η απαγόρευση δεν μπορεί να αρθεί, η ενυπόθηκη ή προσημειωμένη πρώτη κατοικία του φτωχού και μεσαίου νοικοκυριού δεν μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο».

 
 
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID