EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μετά τη πρόκληση στο Nammos έπρεπε να έχει παραιτηθεί ο Θεοχάρης!

Μετά την πρόκληση απέναντι στη κοινωνία που συντελέστηκε στο Ναό της φοροδιαφυγής, στο περιβόητο Nammos της Μυκόνου, ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων κ. Θεοχάρης, που προΐσταται  των ελεγκτικών μηχανισμών, θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει παραιτηθεί αφού προηγουμένως ξήλωνε το αρμόδιο κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που βρίσκονταν για ελέγχους στο νησί των ανέμων.

Ένα μάτσο από καταγέλαστα σούργελα και βίζιτες της συμφοράς προκάλεσαν βάναυσα την κοινωνία που δεν μπορεί να συνέλθει από σοκ των βάρβαρων μέτρων που επιβάλουν αυτοί που εξακολουθούν να έχουν στο απυρόβλητο τους φοροφυγάδες.

Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί που προκάλεσαν τον κόσμο, ο οποίος βρίσκεται στα όρια της πείνας, ανοίγοντας σαμπάνιες-μαϊμού των 120 χιλιάδων ευρώ; Στη περίπτωση κατά την οποία το κλιμάκιο του ΣΔΟΙΕ έκανε ουσιωδώς τη δουλειά του θα διαπίστωνε:

1) Ότι ο ιδιοκτήτης του περιβόητου Nammos, Ζαννής Φραντζέσκος, χρωστάει εκατομμύρια στο ελληνικό δημόσιο. Έπρεπε να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου και βεβαίως να σφραγίσει το κατάστημα.

2) Πρώτο τραπέζι πίστα βρίσκονταν κάποιος Πηλαδάκης με πολυσχιδείς επαγγελματικές δραστηριότητες και δύο χρεοκοπίες στο ενεργητικό του. Ο κύριος αυτός, που εισέπραττε και επιδοτήσεις για το καζίνο του Ρίο, θα έπρεπε να ελεγχθεί εξονυχιστικά.

3) Το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ έπρεπε να χτυπήσει αμέσως στα κομπιούτερ τα ΑΦΜ των διάφορων celebrities της συμφοράς που παριστάνουν τους εφοπλιστές και τους επιχειρηματίες, ενώ δεν έχουν ούτε καράβια ούτε επιχειρήσεις.
Δεν μπορεί να προκαλεί το κοσμικό σούργελο που κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της γυναίκας του και έχει ανοιχτές υποθέσεις με την εφορία.

4) Η γνωστή κυρία Εύα Καϊλή παρίσταται στο Nammos ως εκπρόσωπος του προστατευόμενου της Ευ. Βενιζέλου, στο χάπενινγκ που έδωσε ο Ρέμος κατά της Τρόικα. Η αγωνίστρια του σοσιαλισμού αφού εγκατέλειψε τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον Ιβάν Σαββίδη αποφάσισε να δώσει τη μάχη κατά της Τρόικα από το Nammos!

Τέλος, το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ ξέχασε να ελέγξει τον πρωταγωνιστή της βραδιάς Αντώνη Ρέμο. Προφανώς οι θαμώνες του Nammos διαθέτουν ιδιότυπη ασυλία. 

πηγη
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID