EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Απέχει από τα καθήκοντά της η ΠΟΕ -ΟΤΑ

Από κάθε εργασία απέχουν το Σαββατοκύριακο οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων της ΠΟΕ – ΟΤΑ κατά της κινητικότητας και των απολύσεων στο Δημόσιο. Για τη Δευτέρα έχουν προγραμματιστεί διαρκείς γενικές συνελεύσεις, συγκεντρώσεις και καταλήψεις σε όλους τους πρωτοβάθμιους συλλόγους – μέλη της Ομοσπονδίας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας διοργανώνεται πανελλαδικό συλλαλητήριο με κάθοδο όλων των δημοτικών υπαλλήλων στην Αθήνα, στην πλατεία Συντάγματος όπου θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ καθώς και συναυλίες καλλιτεχνών.

Την Τρίτη η ΠΟΕ – ΟΤΑ θα συμμετάσχει στην 24ωρη πανεργατική απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, με βασικό σύνθημα «περικυκλώνουμε τη Βουλή-απόσυρση του πολυνομοσχεδίου».
Εν τω μεταξύ, τριήμερο κλείσιμο των δήμων από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου αποφάσισε η ΚΕΔΕ, ζητώντας παράλληλα συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Οι αιρετοί αποφάσισαν ακόμη όσο οι δήμοι θα παραμένουν κλειστοί να λειτουργήσουν κανονικά οι υπηρεσίες καθαριότητας και οι κοινωνικοπρονοιακές δομές, με εξαίρεση την Τρίτη 16 Ιουλίου, ημέρα της γενικής απεργίας.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID