EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εκλογές εδώ και τώρα ! Αντιπολίτευση ακούς;

Με δείκτης γεννητικότητας / total fertility rate γύρω στο 1,2 το 2100 θα μετράμε περίπου 2,5 εκ. ψυχές, αν αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο εθνικό μας πρόβλημα τότε τι να πω;
Κάθε οικογένεια που έχει από τρία παιδιά και πάνω αποτελεί ρυθμιστή του δημογραφικού
προβλήματος και μια κυβέρνηση που θα είχε σώας τας φρένας, θα φρόντιζε να πριμοδοτεί με κάθε δυνατό τρόπο τις πολύτεκνες οικογένειες.

Κάτω από το βάρος του αφανισμού χρειάζεται ένα μεγάλο εθνικό στρατηγικό σχέδιο ενάντια στην υπογεννητικότητα που θα ανέτρεπε την ζοφερή πραγματικότητα περί γερασμένου έθνους.
Αντί αυτού οι αλήτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ φορολογούν τι; Το επίδομα βοηθείας προς τους πολύτεκνους.

Αυτοί οι άνθρωποι φίλε είναι επικίνδυνοι, με πόσους τρόπους πρέπει να γραφτεί για να το καταλάβεις; Το 2100 δεν είναι μακριά, μια ανάσα απέχει, για πια εξυγίανση θα πρέπει να μιλάμε όταν αγνοούμε τον αριθμητικό αφανισμό μας;

Αν συνεχίσουμε να συντηρούμε αυτή την κουστωδία της σαπίλας στην εξουσία πολύ ενωρίτερα από το 2100 δεν θα υφιστάμεθα πια ως κράτος, βάζω το κεφάλι μου στοίχημα. Θα έχουμε απορροφηθεί ίσως σε μια ευρωπαϊκή οικονομική συνομοσπονδία νέου τύπου όπου δεν θα έχουμε λόγο για τίποτα.
Ένα φοβισμένο έθνος γερόντων έχει πάρει στο λαιμό του ολόκληρη την Ελλάδα, ο πατέρας μου, η θεία μου, ο θείος μου, πιθανά και η μάνα μου εθελοτυφλούν ή φοβούνται, δεν μπορώ να καταλάβω, επιμένουν να ψηφίζουν τους ίδιους αλήτες ξανά και ξανά χωρίς να συνειδητοποιούν ότι έτσι καταστρέφουν μια ολόκληρη χώρα.

Έχω σταματήσει να κάνω πολιτικές κουβέντες μαζί τους, είναι χαμένοι από χέρι, εγώ τι φταίω δε ξέρω που θα με συμπαρασύρουν στον χαμό με τις ηλίθιες πολιτικές επιλογές τους.
Για τους νεότερους που υποστηρίζουν αυτή την κυβέρνηση υποθέτω πως είναι θέμα άγνοιας, δεν έχουν ζήσει όσο θα έπρεπε την πολιτική ξεφτίλα αυτών που μας κυβερνούν.

Κουράστηκα να με διοικούν ανίκανοι και τιποτένιοι, δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά αν τα κάνουν όλα για να πλουτίσουν λίγο παραπάνω ή είναι απλά βλάκες, μάλλον το πρώτο συμβαίνει.
Εσύ που πας και τους ρίχνεις ψήφο φίλε άραξε λίγο μόνος και σκέψου τι κάνεις, θερμή παράκληση, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν βλέπεις την ανικανότητα τους.

Κάνανε ανασχηματισμό οι γελοίοι μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης και αρχίσαν να μιλάνε πάλι περί εθνικών σχεδίων που πρέπει να καταστρωθούν, καλά και ένα χρόνο τι κάνανε; Σκατά κάνανε, αυτό και μόνο, σκατομηχανές είναι και σκατά κάνανε!

Κυβέρνηση τιμωρεί τα ζευγάρια που τεκνοποιούν φορολογώντας την υποτιθέμενη βοήθεια που τους παρέχει, το άκρον άωτον του παραλογισμού!
Μένουν τρία χρόνια μέχρι να πάμε σε εκλογές και δεν νομίζω ότι μας περισσεύει ο χρόνος, πρέπει να φύγουν! Αγνοήστε τα πουλημένα τομάρια τους δημοσιογράφους που σπείρουν απλόχερα τον φόβο λέγοντας ότι η Χώρα δεν αντέχει εκλογές, εκλογές εδώ και τώρα!!! Δεν πάει άλλο! Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κυβερνήσει αρκεί να μην είναι αυτοί, δεν με ενδιαφέρει αν θα είμαστε στην Ευρώπη, αυτή η Ευρώπη μας απορροφά, δεν μας αντέχει ανεξάρτητους.

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ακούς; Προκάλεσε εκλογές! Με κάθε τρόπο! Άμεσα! Δεν πάει άλλο! Ενωθείτε ενάντια στον κοινό εχθρό, η Ελλάδα τώρα σας έχει ανάγκη!

kostasoutsider
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID