EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Απεργιακός πυρετός την Πέμπτη λόγω ΕΡΤ - Στο Ραδιομέγαρο η συγκέντρωση

«Λουκέτο» σε νοσοκομεία, τράπεζες, εφορίες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, χειρόφρενο σε τρόλεϊ, λεωφορεία, τραίνα και εμπόδια στις αερομεταφορές προκαλεί το «λουκέτο» στην ΕΡΤ.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην αιφνιδιαστική απόφαση για αναστολή λειτουργίας της κρατικής
ραδιοτηλεόρασης και απεργούν, αύριο Πέμπτη.

Την αρχή έκαναν οι δημοσιογράφοι με την απεργία στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα που από τα ξημερώματα της Πέμπτης επεκτείνεται και στις εφημερίδες.

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν 24ωρη απεργία και καλούν σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στη λεωφόρο Μεσογείων.

Συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η ΟΤΟΕ, οι γιατροί του ΕΣΥ και με δίωρη στάση εργασίας από τις 3 το μεσημέρι ως και τις 5 το απόγευμα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 πρωί συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ στην 24ωρη γενική απεργία της Πέμπτης.

Τα Σωματεία Εργαζόμενων της ΣΤΑΣΥ παράλληλα πρόκειται να συμμετάσχουν, στις 11 το πρωί, στο συλλαλητήριο, στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ.

Η στάση ισχύει από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως το τέλος της βάρδιας

Τη συμμετοχή της στην απεργία ανακοίνωσε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ – ΔΟΥ) η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «τα όσα διαδραματίζονται με το κλείσιμο της ΕΡΤ, αποκαλύπτουν και τεκμηριώνουν έμπρακτα την αναξιοπιστία της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης και των όσων παραγόντων υποστηρικτών της διαβεβαίωναν ότι ''η ΕΡΤ δεν θα κλείσει'', ''δεν θα υπάρξουν απολύσεις''»
newpost.gr
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID