EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εν καιρώ μνημονίου

597.000 τα φτωχά ή κοινωνικά αποκλεισμένα παιδιά στη χώρα μας, με τα 322.000 σε σοβαρή υλική αποστέρηση. Και όποιος αντέξει… Παρακάλα να μην είναι το παιδί σου…

>Τη στιγμή που «δεν πάει άλλο», νόμοι περί αντιρατσισμού ξεφυτρώνουν. Γίνομαι ρατσιστής;;; Άλλοι επωφελούνται από την «ανάπτυξη» ΧΑ και άλλοι προσπαθούν να μπαλώσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΤΛ. 
 
>Τα κοράκια μύρισαν αίμα… Σύνοδο κορυφής για το μεγάλο deal. Ο κυρ. Αντώνης το δήλωσε: αγόρασε γερμανική ομπρέλα προς υπεράσπιση των ελληνικών κοιτασμάτων. Ξεκάθαρη πρόταση κατέθεσε για την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων των ΚΡΑΤΩΝ – ΜΕΛΩΝ και ΟΧΙ των ενεργειακών πόρων της ΕΛΛΑΔΑΣ. Η αναβάθμιση της Ελλάδας από τους οίκους υποδούλωσης έφερε τα πρώτα αποτελέσματα. Το κλίμα ετοιμάζεται για το μεγάλο deal. Όλοι κάτι θα πάρουν , μόνο εσύ θα δώσεις.

>Επάγγελμα φτωχός – στην τριτοκομματική κυβέρνηση του 2013 πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι φτωχός. Παράβολο-παράβολο γεμίζει το σακί των δανειστών (αυτό δεν είναι σακί, δεξαμενή χωρίς πάτο είναι) . Αναρωτιέμαι και περιμένω , πότε θα έρθει η στιγμή που η τσέπη σου θα στερέψει και θα ξεχειλίσει η οργή σου!

>Το έχεις - δεν το έχεις καταλάβει, είσαι υπόδουλος του εαυτού σου. Νιώθεις εγκλωβισμένος , δεν κάνεις το αυτονόητο και ελπίζεις , μάλλον... πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει το μονοπάτι που ο ίδιος έχτισες τόσα χρόνια και συνεχίζεις να το καλλιεργείς , σπέρνοντας νέους «μοσαντο» πολιτικούς σπόρους.

>Η ανάπτυξη είναι παντού και μυρίζει απαίσια από εκατοντάδες πτώματα της «θείας κρίσης». Έτσι είναι… Είσαι και εσύ ένας απ ΄ αυτούς και προσεχώς το παιδί σου... Παρόλα αυτά συνεχίζεις και ελπίζεις ότι μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξεις… Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε! Η κατοικία σου είναι η τελευταία σου ελπίδα , που με κόπο έχτισες και σου την παίρνουν … βλάκα…. Νιώθεις την απειλή; Έχεις αισθήματα ,θάρρος και σθένος να υπερασπιστείς την πατρίδα σου , την οικογένεια σου , τα ίδια σου τα παιδιά , τη θέση σου στο κοινωνικό σύνολο των δικαιωμάτων και της ελεύθερης βούλησης και άποψης; Φιλοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον;

>Προσεχώς , κατώτατος μισθός τα έξοδα του ενός παιδιού σου! Το διανοείσαι;; Δεν θυμώνεις;; Ναι , έτσι είναι…… η σιωπή σου η αντίδρασή σου! Βαρέλι χωρίς πάτο λένε…. Το βαρέλι είναι αυτοί και εσύ ο πάτος… Όπως βρέθηκες εκεί έτσι να βρεις και διέξοδο να βγεις.

>Η λύση μία: αντέδρασε!!!

>Κάνουμε πράξεις :Συζητάμε με φίλους – γνωστούς σε κάθε γωνιά. Προσπαθούμε να έχουμε επαφή , το κατά δύναμιν, με ενοίκους στην πολυκατοικία μας μοιράζοντας τις πληροφορίες για τρέχουσες διαδηλώσεις ενάντια στην λιτότητα και υπερασπίζοντας ΟΛΕΣ τις ειδικευμένες κοινωνικές τάξεις (λόγου χάρη, στήριξη των εκπαιδευτικών ή εργαζομένων σε ιδιωτικές και μη επιχειρήσεις).  ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ , αποτελούν τις βίδες του βαρελιού , μικρές αλλά αυτές δένουν το σχήμα……...

>Προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών (ορεινών , παραμεθορίων) κυρίως, ατόμων τρίτης ηλικίας (και ειδικά τους παππούδες – γιαγιάδες μας ) που δεν έχουν πρόσβαση στην πραγματική αλήθεια , προτρέποντάς τους να προάγουν τα κτηνοτροφικά ή γεωργικά προϊόντα ή κάθε λογής εμπόρευμα σε προσιτές τιμές χωρίς μεσάζοντες. Ο τόπος είναι η λύση! Ο ορυκτός πλούτος καθιστά την χώρα μας το γεύμα των μεγάλων χωρών και κυρίως , της φιλικής Γερμανίας. Φιλική Εταιρεία που θέλετε…..
Προτρέχοντας …., προετοιμάστε τους για τις ερχόμενες εκλογές, για το ποσό των νεκρών και των υποσιτισμένων παιδιών που θα σταυρώσουν στο βωμό του χρήματος και των κωλο – αγορών … Αύριο μπορεί να είναι το παιδί σου… Μεγάλο ποσοστό ψήφων στα χουντικά κόμματα δόθηκε από την επαρχία. Μου αρέσει που κάποιοι ηλίθιοι αναπολούν τη Χούντα και οι άλλοι δε, λένε, "Σαν την Χούντα δεν είμαστε".

>Φιλτράρετε την ενημέρωσή σας και συμμετέχετε ενεργά στις διαδηλώσεις που πραγματοποιούν οργανωμένες κοινωνικές ομάδες , που δημιουργούνται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν δεν κάνεις κάτι , σε λίγο διάστημα , θα αυτοαποκαλούμαστε όλοι συνάδελφοι και συνεταίροι …
-Τι δουλειά κάνεις;
-Άνεργος!
-Ά.. και εγώ…
Αίσχος! Η ανεργία στα ύψη, καραβάνια έξυπνων Ελλήνων επιστημόνων μεταναστεύουν για μια καλύτερη Ελλάδα. Άλλοι φεύγουν, άλλοι μένουν και κλαίνε τη μοίρα τους και τίποτα δεν κάνουν. Αν σε αποκαλέσει κάποιος "κοιμισμένο" στο δρόμο , θα τον δείρεις , οι πολιτικοί μας που σε λένε , σε θεωρούν και σε αντιμετωπίζουν στα μούτρα σαν κοιμισμένο εδώ και κάμποσα χρόνια γιατί δεν αντιδράς;;

>Να προτιμάς  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ , τουλάχιστον προσπάθησέ το, όσο αυτό είναι δυνατό… Μην δίνεις δύναμη στις πολυεθνικές που θα προσλάβουν το παιδί σου , αδέρφι σου , γονείς σου, με 300 ευρώ το ΜΗΝΑ! Νιώθεις τίποτα; Δεν μπορεί … κάτι θα νιώθεις...

>Δήλωσε συμμετοχή τώρα! Πράξε, μην κάθεσαι και κοιτάς. ΜΗ μοιρολογείς όλη μέρα για το τι σου κόψανε και τι θα σου κόψουνε. Σου έχουν πάρει τα πάντα! Κατάλαβέ το και ξύπνα! Υπερασπίσου τους συμπορευτές σου που πέσανε θύματα ένστολης βίας. Στήριξέ τους και κατατρόπωσε τη δύναμη των μονάδων καταστολής της κοινωνικής εξέγερσης.

>Μην εναντιώνεσαι στους δημόσιους υπαλλήλους και σε συγκεκριμένες κοινωνικές «ομάδες». Μην πέφτεις στα δίκτυα της εμφυλίου φάλαινας…

>Μην κολλάς στο πόσο είναι το ΑΕΠ , μην στέκεσαι σε νούμερα , μην πιστεύεις σε ψευδαισθήσεις ανάπτυξης , μην γίνεσαι μαλθακός και υποχείριο της μεγάλης «κλίκας». Μην ταράζεσαι και κάνε αυτό που έχεις μέσα σου.

>Υπερασπίσου τις Σκουριές Μακεδονίας – Κατερίνης… Ο υδάτινος κόσμος θα γεμίζει χρυσά νομίσματα τις τρύπιες τσέπες τους. Θα πεις το νερό νεράκι… θα το πληρώνεις χρυσάφι σε ιδιωτικούς και πολυεθνικούς μαλάκες και νερό δεν θα πίνεις….

>Γίνε αρχηγός μιας ομάδας της γειτονιάς σου , κάνε τη δική σου κοινωνική «επιχείρηση» και μοιράσου με άλλες αντίστοιχες κοινωνικές ομάδες τα πλάνα και τις >προγραμματισμένες<  ενέργειες υπεράσπισής σου!  ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΗ τις αποφάσεις σας. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια….

>Προσπάθησε , όσο μπορείς , να μη γίνεσαι υπόδουλος του εργοδότη σου! Κατάγγειλέ τον. Μη γίνεσαι και εσύ κομμάτι της σαπίλας…Τα δήθεν "και αυτοί έχουν φορολογικές επιβαρύνσεις" μην τα τρως. Ανάγκασέ τον, με αυτόν τον τρόπο, να προστεθεί σε μια κοινωνική ομάδα…. Και μερικοί μερικοί… δημόσιοι υπάλληλοι … δουλέψτε και εσείς λίγο… Σεβάσου και υπεράσπισε τον σωστό , άλλαξε τον διεφθαρμένο.
 
Μόνο εσύ μπορείς να φέρεις την αλλαγή.....
 
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID