EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

"ΕΜΕΙΣ" - ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ


ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΕΜΕΙΣ"...!!!

Α) Κουλουμπαρίτση Νίκο, Μέλος ΔΣ Συνδικάτου ΟΑΣΑ
Β) Μπασινά Στέφανο, Πρόεδρο Εργατικού Κέντρου Εύβοιας

Και από τα ακόλουθα πρώην και νυν μέλη της διοίκησης της ΓΣΕΕ:

Α) Κουρουτό Μιχάλη, Μέλος Διοίκησης ΓΣΕΕ, Πρόεδρο ΟΙΕΛΕ
Β) Ορφανό Νίκο, Πρώην Μέλος Διοίκησης ΓΣΕΕ, Πρόεδρο Π.Ο.Ε.Π.Δ.Χ.Β.
Γ) Σαλουφάκου Στάβυ, Μέλος Διοίκησης ΓΣΕΕ, Πρόεδρο Ε.Κ.Α.
Δ) Στεκουλέα Μεταξία, Μέλος Διοίκησης ΓΣΕΕ
Ε) Φωτόπουλο Νίκο, Μέλος Διοίκησης ΓΣΕΕ, Πρόεδρο ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

"ΕΜΕΙΣ", Ενωτικό Μέτωπο Εργατικών Ισχυρών Συνδικάτων ονόμασαν την νέα συνδικαλιστική παράταξη οι 38 που αποσκίρτησαν από την ΠΑΣΚΕ (Φωτόπουλος, Σαλουφάκου, Κουρουτός, Ορφανός, Στικουλέα) οι οποίοι ετοιμάζονται να δώσουν ηχηρό παρών στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Αλεξανδρούπολη 21-24 Μαρτίου. Η προσδοκία τους είναι να αποσπάσουν 3-4 έδρες και οραματίζονται ένα νέο αυτόνομο συνδικαλιστικό κίνημα για μια σύγχρονη σοσιαλιστική κοινωνία, στηλιτεύοντας το συντεχνιακό και κομματικό συνδικαλισμό του παρελθόντος. Στη διάσκεψη της Χαλκίδας όπου συγκεντρώθηκαν, έκαναν σαφές ότι δεν έχουν το κ. Φωτόπουλο αρχηγό, αλλά πορεύονται ως παράταξη δημοκρατικά και ισότιμα...

 "ΕΜΕΙΣ" - ΝΑΙ  ΕΣΕΙΣ με τους μεγάλους αγώνες που κάνατε στα χρόνια του Μνημονίου μας κάνατε υπερήφανους για το ανεξάρτητο συνδικαλιστικό κίνημα, για τα βολέματα, για τους διωγμούς των ανθρώπων που αντιδρούσαν στη τότε συνδικαλιστική αλητεία.

"ΕΜΕΙΣ"- ΝΑΙ  ΕΣΕΙΣ που αποφασίζατε απεργίες κάθε 3 μήνες για να μην πληγώσετε τα κομματικά σας αφεντικά.

"ΕΜΕΙΣ"- ΝΑΙ  ΕΣΕΙΣ που μετά από πολλά χρόνια, δόξα το ΘΕΟ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ότι υπήρχε συντεχνιακός και κομματικός  συνδικαλισμός, που όμως υπηρετούσατε πιστά για πολλά χρόνια. 

"ΕΜΕΙΣ"- ΝΑΙ  ΕΣΕΙΣ που την κάνετε... τώρα και θέλετε να μας πείσετε ότι θα αλλάξετε τα πράγματα και θα αγωνιστείτε, εδώ παλικάρια γελάμε!!!

Στην παραίτηση του από την θέση του πρόεδρου του Συνδικάτο εδώ  ( 22/02/2011 τότε τον φάγανε τα συντρόφια Λιαγούρης και σια ) ο κ. Κουλουμπαρίτσης  έγραψε : 



 Μέτα από 2 χρόνια πολλά άλλαξαν, ΕΣΕΙΣ όμως  δεν πρόκειται να αλλάξετε τίποτα.
   
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID