EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Πίσω από τις λέξεις δες πόσο θα αντέξεις


 

Ας πούμε, λοιπόν, ότι έκανε το θαύμα του ο μάγος της φυλής και εξαφανιζόντουσαν, ως δια μαγείας... το Δ’ Ράιχ, η κακιά Γερμανία, η ανάλγητη ΕΕ , η αντιλαϊκή ΕΚΤ, η αντιπαθητική Μέρκελ, το αιμοβόρο ΔΝΤ και όλοι οι δράκοι, που στοιχειώνουν τα παραμύθια των ‘’προοδευτικών’’, αντιμνημονιακών και λοιπών αντιπολιτευόμενων δυνάμεων.
Ας μας εξηγήσουν, όλοι αυτοί οι φωστήρες της πολιτικής, που μας αρμέγουν τόσα χρόνια για να καλοτρών, να καλοπίνουν και να μας κοροϊδεύουν μπρος στα μάτια μας, πως θα ζούσαμε εκτός ευρώ και εκτός Ευρώπης.
Που θα ευρισκόντουσαν τα δις ευρώ για την γεωργία, για τα συγχρηματοδοτούμενα έργα, για τα ερευνητικά προγράμματα, για τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, για την υγεία, για την παιδεία, για τις συγκοινωνίες .
Οι κύριοι αυτοί ξύπνησαν όταν το έργο του φαγοποτιού είχε τελειώσει.
Τόσα χρόνια κοιμόντουσαν χορτάτοι και άνετοι.
Μόλις πήρε να μπουν χαλινάρια στο ξεσάλωμα, πήραν τα αρκεβούζια και βγήκαν στα κανάλια.
Άρχισαν να πιπιλάν τη καραμέλα της εθνικής ανεξαρτησίας, της εθνικής κυριαρχίας, της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και ότι άλλο καλλιτεχνικό βρήκαν πρόχειρο στο ξύλινο λεξιλόγιο τους.
Ότι έπρεπε τόσα χρόνια να ασκήσουν έλεγχο στο κοινοβούλιο για το που πήγαιναν όλα αυτά τα χρήματα δεν το ανέφεραν.
Πόσα χρόνια είναι βουλευτές όλοι αυτοί οι γραφικοί τύποι που σήμερα σκίζουν τα ρούχα τους για τα σκληρά μέτρα των δανειστών ;
Χαμπάρι δεν είχαν πάρει για τα πάρτι ;
Ή μήπως ήταν άλλου στραμμένη η προσοχή τους ;
Κι αφού τόσο πολύ πονάνε για το λαό γιατί δεν τον καλούν στα πολυτελή γραφεία τους και τα πάμπολλα σπιτικά τους να τον βοηθήσουν ;
Γιατί δεν παραχωρούν μέρος των τεράστιων αμοιβών τους για να βοηθήσουν τον αδικημένο λαό ;
Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει σύντροφοι των ΒΠ και των λιμουζίνων.
Καλείτε το λαό να ξεσηκωθεί που δεν έχει καν σπίτι.
Που ζει σε σπίτι με κομμένο ρεύμα.
Που να σας δει και που να σας ακούσει ;
Εκτός από τα ταξιδάκια αναψυχής σκεφτήκατε να πάτε μέχρι του Φιλοπάππου να δείτε τους άθλιους της Αθήνας του συντρόφου Καμίνη που μας κοτσάρατε ;
Λέμε, τώρα, αν σας άφησε η ενασχόληση σας με την υψηλή πολιτική του μπάχαλου και της αντιλογίας, να κοιτάξετε προς τον λαουτζίκο που δε νογάει τις πολιτικές σας πιρουέτες.
Αντιπολίτευση, μάγκες ,δεν γίνεται με τις τηλεοπτικές κάμερες αγκαζέ και τους συδικαλήσταρχους να μπουκάρουν ολούθε.
Τους συνδικαλήσταρχους και τους βολεμένους των ΔΕΚΟ που τους διόρισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και τους στηρίζετε σήμερα εσείς.
Νοιαστήκατε για τις κοπελίτσες των 300 ευρώ στα σουπερ μάρκετ, για τους ντελιβεράδες και τα εργατάκια των συνεργείων της μουτζούρας και της καρπαζιάς ;
Κάτσατε ποτέ να κάνετε μια στοιχειώδη μελέτη και να την παρουσιάσετε στο κόσμο ;
Να , έτσι λαέ θα σε βγάλουμε από την κρίση !
Με αοριστολογίες, παχιά λόγια και συνθηματολογία δεν σώζονται οι πτωχευμένες χώρες, κύριοι αντιδραστικοί της πολυλογίας, της παλιομοδίτικης παροχολογίας και του φτηνού λαϊκισμού.
Με πόση άνεση εξακολουθείτε να παίρνετε αμοιβές και επιχορηγήσεις από τον προϋπολογισμό, δηλαδή το υστέρημα του λαού που κόπτεστε, για να τα κάνετε τι ;
Γιατί δεν λέτε τίποτα για τις ποσοστώσεις σε διορισμούς, σε επιχειρηματικές χορηγίες και σε άλλες υπόγειες διαδρομές αστικού χαρακτήρα;
Αφήστε λοιπόν το θέατρο και τα σάπια.
Όσοι διαθέτουν πατριωτικό φρόνημα γνωρίζουν τα παιχνίδια των κομμάτων από την μια άκρη του πολιτικού φάσματος ως την άλλη.
Από σωτήρες τέτοιους ξέρει ο λαός μας εδώ και διακόσια χρόνια.
Μεγαλύτερη πιθανότητα έχουμε να σωθούμε από τους ξένους παρά από τους ντόπιους αλιγάτορες της εξουσίας που μας έφεραν ως εδώ.
Οι πράξεις και οι παραλείψεις σας είναι γνώστες σε όλους και γι αυτό δεν βλέπετε να σας θέλει ο κόσμος παρ’ όλο το γυάλισμα, που επιχειρούν σύσσωμα τα ΜΜΕ και οι φίλα προσκείμενοι δημοσιογράφοι, που μυρίζονται νέο ΠΑΣΟΚοπάρτι στον ορίζοντα.

πηγη
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID