EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σταματόπουλος: Το πρακτορείο ΟΠΑΠ είναι της κόρης μου, εγώ διορίστηκα ως μαρμαράς στο μετρό

Δεν είναι δικό του αλλά της κόρης του! Αυτό απάντησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του Μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο ο οποίος κατηγόρησε συνδικαλιστές που έχουν πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Μιλώντας σε πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ για την επίταξη στο Μετρό, ο κ.Κωνσταντινόπουλος είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζομένους του Μετρό που πήγαν στις δουλειές τους και αρνήθηκαν την πρόταση των συνδικαλιστών, αυτών που διορίστηκαν στα 50 τους και έχουν πρακτορεία του ΟΠΑΠ».

Ο κ. Σταματόπουλος αν και δεν κατονομάστηκε σε τηλεφωνική του παρέμβαση δήλωσε: «Διορίστηκα στο μετρό ως Μαρμαράς και το μαγαζί ανήκει στην κόρη μου και όχι σε εμένα» παραδέχθηκε. Απείλησε μάλιστα τον βουλευτή με νήνυση. Τον χαρακτήρισε «παιδάκι» και αποκάλεσε «χουντικό κόμμα» το ΠΑΣΟΚ. «Το ΠΑΣΟΚ το στήσαμε εμείς και κάναμε μεγάλο αγώνα με τον Ανδρέα Παπανδρέου για να λέμε ότι είναι ένα σοσιαλιστικό κόμμα, υπέρ του εργάτη». «Αυτοί το έκαναν φασιστικό και του έβαλαν τη σημαία της χούντας», κατέληξε.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID