EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εκτακτη Γενική Συνέλευση - Σ.Ε.Λ.Μ.Α

Σ.Ε.Λ.Μ.Α 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Είμαστε επιστρατευμένοι δεν είμαστε υποδουλωμένοι.

 

Μπράβο στους εργαζόμενους του Μετρό όλοι η Ευρώπη μιλά για αυτούς.

 

Η κυβέρνηση έκανε τα πάντα για να μας εξευτελίσει, έβγαζαν εκκαθαριστικά στον αέρα μιλούσαν για παράνομες προσλήψεις και τόσα άλλα, όμως εμείς

Δεν υποχωρήσαμε, Δεν σπάσαμε την απεργία Ούτε προδώσαμε τον αγώνα.

 

Δυστυχώς όμως στον αγώνα υπήρχαν και προδότες με πολλά ψέματα στο διαδίκτυο που δίνονταν  εσκεμμένα και τα εκμεταλλεύονταν το υπουργείο, έβγαζαν φωτογραφίες του προεδρείου με τις διευθύνσεις τους στο διαδίκτυο, έδιναν στο υπουργείο στοιχεία από το βιβλίο πρακτικών του Σωματείου, και γενικότερα έκαναν τα πάντα για να μας σπάσουν.

 

Εμείς οι εργαζόμενοι του μετρό είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα μας που έγινε με την συμπαράσταση της πλειοψηφίας των εργαζομένων ενάντια στους εχθρούς που ήταν μέσα και έξω από το σωματείο.

 

Η επίθεση ενάντια στο ΔΣ του σωματείου και τον Πρόεδρο του γίνεται από αυτούς που θέλουν να παίξουν το παιχνίδι της κυβέρνησης.

 

Όλοι εμείς δηλώνουμε ότι είμαστε υπερήφανοι για αυτόν και τον στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις , δεν είναι δυνατόν να επιτρέπουμε στον οποιοδήποτε τυχάρπαστο να γράφει αίσχη στο διαδίκτυο, είναι ιεροσυλία.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΩΣ ΕΔΩ, ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!!!!!!!

 

Τετάρτη 30.01.2013 και ώρα 13:30  στο αμαξοστάσιο Σεπολίων έκτακτη Γενική Συνέλευση για απολογισμό του αγώνα μας και περεταίρω συνέχιση του αγώνα.

 

 

                                                   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID