EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ από την Τετάρτη! Σε επίσχεση οι εργαζόμενοι του Οργανισμού


Χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ από την Τετάρτη! Σε επίσχεση οι εργαζόμενοι του ΟργανισμούΣταματούν να εργάζονται από τα ξημερώματα της Τετάρτης οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ. Αυτό σημαίνει ότι την Τετάρτη δεν θα κυκλοφορήσει κανένα αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν με αυτό τον τρόπο στην καθυστέρηση που παρατηρείται στην καταβολή της κρατικής επιχορήγησης στα ταμεία του Οργανισμού. Η καθυστέρηση αυτή έχει ως συνέπεια οι εργαζόμενοι να παραμένουν απλήρωτοι τις τελευταίες 45 ημέρες.

«Δεν πρόκειται να αφήσουμε την κυβέρνηση να μας ξεφτιλίσει. Να τα πάρουνε από τους κλέφτες. Δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε γάλα στα παιδιά μας» δήλωσε στο thestival.gr o πρόεδρος εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Τσερμενίδη την Τετάρτη οι εργαζόμενοι ξεκινούν επίσχεση εργασίας. Θα συγκεντρωθούν στα αμαξοστάσια όμως δεν θα κινήσουν τα λεωφορεία.

Η πολιτεία οφείλει στον ΟΑΣΘ περίπου 30 εκατ. ευρώ για το 2012 ενώ αντίστοιχο είναι το ποσό των οφειλών για τις οικονομικές χρήσεις του 2010 και του 2011.

Για να καταβληθεί στους εργαζόμενους το δώρο Χριστουγέννων ο ΟΑΣΘ πήρε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα που ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID