EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Και την Παρασκευή χωρίς μετρό


 

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου οι συρμοί του Μετρό (γραμμή 2: Αγιος Δημήτριος-Αγιος Αντώνιος και γραμμή 3: Αιγάλεω-Αεροδρόμιο), λόγω απεργίας του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας (ΣΕΛΜΑ).
Οι εργαζόμενοι στο Μετρό αντιδρούν στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο, που, όπως επισημαίνουν, «καταργεί την ΣΣΕ. Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο διαλόγου, που αποδείχτηκε προσχηματικός» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους και ζητούν «από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών, έστω και την ύστατη στιγμή να κατανοήσει τις ιδιαιτερότητες του εργασιακού καθεστώτος».
Επιπλέον, οι εργαζόμενοι που αποφάσισαν και δεύτερη συνεχόμενη 24ωρη απεργία για την Παρασκευή ζητούν την κατανόηση του κοινού.
Οπως είπε στον «Βήμα 99,5» ο γενικός γραμματέας σωματείου εργαζομένων Μετρό, Μάνθος Τσακός, η απόφαση είναι τελεσίδικη και το θέμα τώρα κλιμακώνεται.
Νωρίτερα,ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος, μιλώντας στον Σκάι άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει ενδεχόμενο απεργίας διαρκείας. «Ο αγώνας αρχίζει σήμερα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Το μεσημέρι της Πέμπτης θα συνεδριάσουν και οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ και το Τραμ για να καθορίσουν τη στάση τους.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID