EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

4 προτάσεις για τη χωροθέτηση του ΚΤΕΛ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη

4 προτάσεις για τη χωροθέτηση του ΚΤΕΛ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη 
Οι τέσσερις προτάσεις που συζητήθηκαν στην σημερινή σύσκεψη φορέων με την διοίκηση του ΚΤΕΛ Έβρου και αφορούν το θέμα της χωροθέτησης του ,αναμένεται να συζητηθούν σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα σε 15 ημέρες.
 
Οι προτάσεις αυτές είναι : Το στρατόπεδο Ζήση στην οδό Ηροδότου, οι αποθήκες της ΚΥΔΕΠ, η τελευταία αποθήκη του ΟΣΕ στο λιμάνι και ο τερματικός σταθμός του ΟΣΕ. «Δεν αντιδικούμε με το ΚΤΕΛ, είμαστε κοινωνικοί εταίροι, απλά τα συμφέροντα της πόλης και όλων των δημοτών εξυπηρετούνται από το Δημοτικό Συμβούλιο», σχολίασε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης ο οποίος δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.
 
Από την πλευρά της η Διοίκηση του ΚΤΕΛ συμφώνησε στις τρείς προτάσεις που αφορούν τις   αποθήκες της ΚΥΔΕΠ, την αποθήκη του ΟΣΕ στο λιμάνι και τον τερματικό σταθμό του ΟΣΕ ,διαφώνησε όμως ως προς το στρατόπεδο Ζήση στην οδό Ηροδότου. «Αυτές τις προτάσεις τις ερευνήσαμε και εμείς χωρίς κανένα αποτέλεσμα για αυτό και καταλήξαμε στον δικό μας χώρο στην Χιλή .Είναι ο νόμιμος χώρος που ζητούμε να γίνει και είναι η ποιο άμεση λύση», σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Σταμάτης Ντούμπας, τονίζοντας ότι, «δεν πήραμε τυχαία μια απόφαση να πάμε στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά κάναμε έρευνα ποιο μπροστά».
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID