EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Νέος ξυλοδαρμός οδηγού τρόλεϊ

Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν το τρόλεϊ 8054 της γραμμής 3, κινούμενο στην Πατησίων έκανε στάση στην Πλ. Κολιάτσου, έκανε επιβίβαση - αποβίβαση κανονικά και εν συνεχεία ανάβοντας φλας ως όφειλε ο οδηγός, συνέχισε κανονικά την πορεία του.

Λίγο πιο κάτω και συγκεκριμένα επί των οδών Πατησίων και Σκιάθου το υπ' αρ. ΖΖΒ .... , μάρκας ............, (τα στοιχεία τα έχουμε), προσπέρασε το τρόλεϊ και σταμάτησε μπροστά του, κλείνοντάς του δρόμο.

Εν συνεχεία ο οδηγός του ΙΧ, πλησίασε στο παράθυρο του οδηγού του τρόλεϊ και αφού εξύβρισε τον οδηγό στην συνέχεια τον γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα, ο οδηγός, να χάσει τις αισθήσεις του και να πατήσει γκάζι (Εγκοπές), χτυπώντας το ΙΧ στο πίσω μέρος και σπρώχνοντας το για κάποια μέτρα.

Τρελή πορεία
Ευτυχώς για καλή μας τύχη μέσα στο τρόλεϊ επέβαινε και άλλος οδηγός τρόλεϊ που είχε σχολάσει και πρόλαβε να τραβήξει το χειρόφρενο, ακινητοποιώντας το τρόλεϊ, πριν προλάβει ευτυχώς να δημιουργήσει άλλα προβλήματα (θα μπορούσε το όχημα να κάνει μια τρελή κούρσα, καθώς ήταν ανεξέλεγκτο).

Εν συνεχεία ο οδηγός του ΙΧ επιβιβάστηκε στο όχημα του και έφυγε από το σημείο, σταμάτησε όμως παρακάτω όπου και επιλήφθηκε του συμβάντος η αστυνομία.

Στους αστυνομικούς ο κάτοχος και οδηγός του ΙΧ, παραδέχθηκε το συμβάν ως προς ενός σημείου και προσπάθησε να πείσει τα αστυνομικά όργανα, ότι ο οδηγός του τρόλεϊ έπεσε επίτηδες πάνω στο όχημα του, προξενώντας του υλικές ζημιές και θέλει λέει να κάνει μήνυση στον οδηγό, για ανθρωποκτονία από πρόθεση. (Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι)

Να πούμε σε αυτό το σημείο, ότι ο οδηγός του τρόλεϊ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, του τοποθετήθηκε κολάρο και παραμένει μέχρι και αυτήν την ώρα για εξετάσεις, καθώς έχει ακόμα ζαλάδες από τα χτυπήματα.

Ευτυχώς για τον οδηγό του τρόλεϊ 
Οι μαρτυρίες των επιβατών επιβεβαιώνουν το συμβάν όπως ακριβώς το αναφέρει ο οδηγός.
Απορούμε επίσης που δεν βρέθηκε έστω και ένας επιβάτης, να κάνει μήνυση στον οδηγό του ΙΧ.

Τα έχουμε πει και στο παρελθόν, θα το ξαναπούμε και τώρα, (δεν κουραζόμαστε) είναι θαύμα που δεν έχουμε ακόμη θρηνήσει απώλειες ανθρώπινων ζωών. (Ελπίζουμε να συνεχιστεί η τύχη μας).

Πρέπει επιτέλους η διοίκηση της εταιρείας και η πολιτεία, να πάρουν μέτρα ώστε να εκμηδενιστούν περιστατικά σαν το σημερινό, πριν να είναι πολύ αργά. (Κλειστές καμπίνες για τους οδηγούς).
Την επόμενη φορά, ίσως να μην είμαστε τόσο τυχεροί!!!


« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID