EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τερματίστηκε η κατάληψη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης


Τερματίστηκε η κατάληψη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης 
Αποχώρησαν από το κτίριο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, τα μέλη του ΠΟΕ- ΟΤΑ, τα οποία λίγο πριν τις 12 κατέλαβαν το κτίριο.
Οι διαδηλωτές αποχώρησαν από το κτίριο και τα πνεύματα ηρέμησαν, μόνο όταν ο κ. Μανιτάκης δέχτηκε να συναντήσει τον  πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο, και τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ, Κώστα Τσικρικά, οι οποίοι παρέμειναν στο γραφείο του για περισσότερο από μισή ώρα.
Βασικό θέμα συζήτησης τέθηκε η τροπολογία για τις απολύσεις στο Δημόσιο. Αν και ο κ. Μανιτάκης διαβεβαίωσε πως στο πρόγραμμα δεν υπάρχουν απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ δήλωσε πως «Δεν τους έχουμε καμία εμπιστοσύνη. Δεν εμπιστευόμαστε μια κυβέρνηση που τις φέρνουν γραμμένο ό,τι και αν κάνει»
Νωριτερα, οι εργαζόμενοι μαζί με συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ είχαν μπλοκάρει την είσοδο του υπουργείου. Τα ΜΑΤ κατάφεραν να κλείσουν την είσοδο με αποτέλεσμα να παραμείνουν εντός του κτιρίου κάποιοι από τους διαδηλωτές, ενώ αστυνομικοί της τροχαίας μάζευαν τα μηχανάκια των απεργών έξω από το υπουργείο.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID