EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Φθηνές σχολικές εκδρομές... με τρένο από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Φθηνές σχολικές εκδρομές... με τρένο από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ 
Τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ μετ’ επιστροφής προσφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στα ταξιδιωτικά πρακτορεία που διοργανώνουν σχολικές εκδρομές στη περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ως μέσο μεταφοράς για τους μαθητές ο σιδηρόδρομος.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έστειλε σχετική ενημέρωση στον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, τονίζοντας ότι για αιτήματα διοργάνωσης εκδρομών με το τρένο από τα ταξιδιωτικά γραφεία που αποστέλλονται στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ έως και 21 κάθε μήνα και αναφέρονται σε εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν στον αμέσως επόμενο μήνα ή και αργότερα η τιμή για οποιαδήποτε διαδρομή του σιδηροδρομικού δικτύου, ανέρχεται σε 20 ευρώ μετ’ επιστροφής κατά άτομο. Η τιμή ισχύει για εκδρομές από Δευτέρα έως Πέμπτη. Για αιτήματα που αναφέρονται σε εκδρομές έως και 48 ώρες πριν από την πραγματοποίησή τους η τιμή ανεβαίνει σε 25 ευρώ. Στις ειδικές αυτές τιμές δεν υπολογίζονται πρόσθετες εκπτώσεις, ενώ ακυρώσεις εκδρομών και επιστροφές του αντιτίμου γίνονται δεκτές μέχρι και 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσφέρεται να βοηθήσει τα ταξιδιωτικά γραφεία μέλη του Συνδέσμου στον σχεδιασμό των εκδρομικών τουριστικών πακέτων για τις μαθητικές εκδρομές.

Στο μεταξύ, ο γενικός γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Νίκος Καραχάλιος κατέθεσε πρόταση προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου προκειμένου να αναβαθμιστεί περαιτέρω η εικόνα των διαφημιστικών εντύπων των γραφείων. Ο κ. Καραχάλιος ανέφερε ότι μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου σπουδαστές στη γραφιστική και στο σχέδιο να καταθέτουν καθ’ έτος τις αισθητικές τους προτάσεις για τα έντυπα των γραφείων.

Οι σπουδαστές με τις καλύτερες προτάσεις τις οποίες θα υιοθετήσουν τα γραφεία θα βραβευτούν με δωρεάν ταξίδια, ενώ ο ΕΟΤ θα βοηθήσει στην προβολή τους.
 
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID