EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΕΚΠΟΙΖΩ προς ΚΤΕΛ Πατρών: Είστε αφιλόξενοι, βάλτε δωρεάν τραπεζοκαθίσματα!



Μετά από αναφορές επιβατών του υπεραστικού ΚΤΕΛ Πατρών στην ΕΚΠΟΙΖΩ για τις κακές συνθήκες αναμονής των επιβατών που θέλουν να ταξιδέψουν, αλλά δεν θέλουν να καθίσουν στο κυλικείο και να έχουν επιπλέον έξοδα, εκπρόσωποι του τοπικού παραρτήματος της ΕΚΠΟΙΖΩ επισκέφθηκαν το χώρο του σταθμού, όπου και επιβεβαίωσαν τα προαναφερθέντα παράπονα.
Οι επιλογές των επιβατών είναι, είτε να πληρώσουν καθήμενοι στα 50 σερβιριζόμενα καθίσματα, είτε να στριμωχτούν σε έναν αφιλόξενο χώρο, είτε να περιμένουν όρθιοι στον εξωτερικό χώρο δίπλα στα λεωφορεία.
Για το θέμα αυτό η ΕΚΠΟΙΖΩ επισκέφθηκε τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αχαΐας κ. Μανωλόπουλο και του παρέδωσε επιστολή που επισημαίνει όλα τα κακώς κείμενα και του ζητεί την άμεση αποκατάσταση αξιοπρεπών συνθηκών αναμονής των επιβατών και άλλες παρεμβάσεις. Επίσης, ενημερώθηκαν η περιφέρεια και ο δήμος της Πάτρας.
Η ΕΚΠΟΙΖΩ ζητά από το ΚΤΕΛ να παράσχει με δικά του έξοδα ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες αναμονής επιβατών στην κεντρική αίθουσα, τοποθετώντας αξιοπρεπή δωρεάν τραπεζοκαθίσματα, σε αριθμό μεγαλύτερο αυτού των σερβιριζόμενων τραπεζοκαθισμάτων.
Να ελευθερώσει τους κοινόχρηστους χώρους, ώστε να γίνουν φιλικοί για τους επιβάτες και τέλος να αναρτήσουν όλες τις απαραίτητες διευκολυντικές και προειδοποιητικές πινακίδες και σημάνσεις (τιμοκατάλογοι κομίστρων , κινδύνων στην αποβάθρα, Χ.Υ.Κ-Χάρτη Υποχρεώσεων προς τον Καταναλωτή κ.λ.π), ώστε να ενημερώνεται ο καταναλωτής.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID