EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Το Δ.Σ. του ΟΛΠ, χωρίς εκπρόσωπο Υπαλλήλων !!!


 

Συνάδελφοι,
Λόγο συνταξιοδότησης του εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ του ΟΛΠ, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει αύριο 22/11/2012καλούμε τη διοίκηση του ΟΛΠ να μην προχωρήσει σε οποιαδήποτε αιφνιδιαστική απόφαση εκτός ημερήσιας διάταξης που να αφορά θέματα μείζονος σημασίας για τους εργαζόμενους.
Επίσης καλούμε ΆΜΕΣΑ τις διοικήσεις των σωματείων του ΟΛΠ να επιταχύνουν τις νόμιμες διαδικασίες εκλογής για εκπρόσωπο στο ΔΣ του ΟΛΠ διότι τα θέματα που αφορούν το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων είναι αβέβαια.
Έρχονται απίστευτα δύσκολες μέρες αποφάσεων και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να συνεχίζεται η  αδιάφορη ολιγωρία των οργάνων.
Την σιωπηρή πίστωση χρόνου που είχαν μέχρι τώρα οι κομματικές Παρατάξεις, την κατανάλωσαν με αναποφασιστικότητα και παραταξιακή απραξία.
Σε καμιά περίπτωση δεν είμαστε διατεθειμένοι να σας ακολουθήσουμε στον εργασιακό καιάδα που σκοπίμως ρίχνετε τους εργαζόμενους με την αδιαφορία σας.
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνηγορήσουμε στις παρατυπίες που εξακολουθείτε να συνεχίζετε.
Δεν θα επιτρέψουμε δικά σας παραταξιακά παιχνίδια απραξίας, στις πλάτες των εργαζομένων που ήδη χτυπιούνται ανηλεώς από την συνεταιριστική κυβέρνηση του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.


Οι εξελίξεις για το Λιμάνι που τις περιμέναμε να έρθουν στο μέλλον, 
μας πρόλαβαν 
διότι ήρθαν χτες και δυστυχώς σας έπιασαν ανέτοιμους.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΟΛΠ
 
 
 
 
 
   

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID