EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αττικό Μετρό: Κλείνουν αύριο, στις 12.00, 7 σταθμοί και στις 14.00 3 σταθμοί

 
Κλειστοί θα παραμείνουν στις 17 Νοεμβρίου, με εντολή της Αστυνομίας, αρκετοί σταθμοί του Μετρό, εξαιτίας της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Έτσι, στις 12.00 θα κλείσουν 7 σταθμοί του Μετρό (Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Μ. Μουσικής, Αμπελόκηποι, Μοναστηράκι και Ακρόπολη) και στις 14.00 θα ακολουθήσουν 3 σταθμοί (Πανόρμου, Κατεχάκη, Εθνική Άμυνα).
Ωστόσο, ο ΟΑΣΑ σε συνέχεια των τροποποιήσεων στα δρομολόγια των λεωφορείων και τρόλεϊ που έχει θέσει σε εφαρμογή από την περασμένη Πέμπτη, λόγω της διακοπής της λειτουργίας σταθμών μετρό στο κέντρο της Αθήνας, συνδέει προσωρινά (μόνο για τις 17 Νοεμβρίου) τον σταθμό Λαρίσης με τον Κεραμεικό με λεωφορείο.
Σκοπός είναι η διευκόλυνση της μετεπιβίβασης του επιβατικού κοινού μεταξύ των γραμμών μετρό 2 & 3. Το λεωφορείο θα κινείται σε συγκεκριμένη διαδρομή από ώρα 12:00 μ.μ. έως το πέρατος των μέτρων της ΕΛ.ΑΣ.
Η γραμμή θα έχει αφετηρία στο Σταθμό Λαρίσης στην αφετηρία των Α15,  Β15 & Ε15 και θα είναι κυκλική ως προς τον Σταθμό Κεραμεικού χωρίς να πραγματοποιεί στάσεις παρά μόνο στην στάση «Παλαιά Αγορά» επί της οδού Πειραιώς, μεταξύ Ερμού και Βουτάδων για επιβίβαση και αποβίβαση.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID