EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κρήτη: Αγρότες προσπάθησαν να εισέλθουν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου (video)


Φωτό: cretalive.gr 

Ένταση με ρίψη χημικών σημειώθηκε νωρίτερα στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν εκατοντάδες αγρότες προσπάθησαν να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο του διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα που αναμένεται να λάβει η κυβέρνηση στον αγροτικό τομέα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ένας από αυτούς προσπάθησε να μπει στην πίστα του αεροδρομίου με το τρακτέρ του ενώ άλλη ομάδα των συγκεντρωμένων αγροτών προσπάθησε να μπει στην πίστα του αεροδρομίου, από άλλη πλευρά.

Ο νεαρός αγρότης συνελήφθη, ενώ όπως αναφέρει το cretalive.gr, γίνονται προσπάθειες για να αφεθεί ελεύθερος παρουσία και εισαγγελικών αρχών.

Ωστόσο, σημειώθηκε και νέα ένταση, καθώς εν αναμονή της απόφασης για το νεαρό αγρότη, ένα τρακτέρ έσπασε τμήμα της τζαμαρίας στην είσοδο της αίθουσας αναχωρήσεων.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών.

Εσπευσμένα στο αεροδρόμιο μετέβη ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, αλλά και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, Μανώλης Παραβολιδάκης.

Νωρίτερα οι αγρότες είχαν πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης με τρακτέρ, αγροτικά μηχανήματα και μοτοσυκλέτες, αποκλείοντας το κτίριο της Περιφέρειας.

Κάποιοι από αυτούς κατέβασαν και έκαψαν τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID