EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Είδαν ευκαιρία οι τράπεζες και μοιράζουν δάνεια για το πετρέλαιο θέρμανσης

 
Όποτε ξεσπά κάποια ανάγκη, ξάφνου εμφανίζονται οι τράπεζες και παρέχουν δάνεια. Στην εποχή των «παχιών αγελάδων» ήταν τα εορτοδάνεια και τα διακοποδάνεια. Τώρα, χορηγούν δάνεια για την κάλυψη πρώτων αναγκών, όπως το πετρέλαιο θέρμανσης.
Συγκεκριμένα, έξι άτοκες δόσεις για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης προσφέρουν οι τράπεζες, Eurobank, Πειραιώς-ΑΤΕ και Millennium.
Η Eurobank ανακοίνωσε τη δυνατότητα αποπληρωμής του πετρελαίου θέρμανσης σε 6 άτοκες δόσεις. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι όλων των πιστωτικών καρτών Eurobank, οι οποίοι θα προμηθευτούν το πετρέλαιο θέρμανσης έως και τις 30 Απριλίου 2013 από επιλεγμένα πρατήρια της ΕΚΟ μπορούν να πληρώσουν με την κάρτα τους και να χρεώσουν το ποσό σε 6 άτοκες δόσεις, ενώ κερδίζουν και 3% επιστροφή επί της αξίας της αγοράς.
Ανάλογη προσφορά «τρέχει» (μέχρι το τέλος Απριλίου 2013) και η Τράπεζα Πειραιώς, καθώς όλοι οι πελάτες της που έχουν πιστωτικές κάρτες Πειραιώς και ΑΤΕ μπορούν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης από όλα τα πρατήρια πετρελαίου και να εξοφλούν το ποσό της πληρωμής σε 6 άτοκες δόσεις.
Το ελάχιστο ποσό συναλλαγής είναι 500 ευρώ για πετρέλαιο θέρμανσης και 300 ευρώ για βιοκαύσιμα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εκάστοτε επιχείρηση να δέχεται συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες, και η συναλλαγή να έχει χρεωθεί εφάπαξ.
Επίσης, η Millennium Bank σε συνεργασία με τη Revoil προσφέρει μέχρι 6 άτοκες δόσεις για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για ποσό παραγγελίας πάνω από 1.200 ευρώ και 3 άτοκες δόσεις για ποσό από 600 έως 1.200 ευρώ.

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID