EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αποδοκίμασαν την Μέρκελ


Αποδοκίμασαν την Μέρκελ 

Μπορεί η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ να αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να τείνει χείρα βοηθείας και «κατανόησης» προς την Ελλάδα, το πρόβλημά της όμως τώρα είναι πως θα πρέπει να βρει τρόπο να … πείσει τους Γερμανούς πολίτες για τις απόψεις της και επί της εσωτερικής πολιτικής!
Η Καγκελάριος της Γερμανίας μίλησε το Σάββατο σε συνέδριο ομάδας Χριστιανοδημοκρατών Φοιτητών, από το βήμα του οποίου επέλεξε να συστήσει σε όλους να είναι υπομονετικοί με την Ελλάδα αναγνωρίζοντας πως η χώρας μας έχει στερηθεί ήδη πολλά. (διαβάστε εδώ τι μετέδιδε το protothema.gr)
Μάλιστα η φράου Μέρκελ υπογράμμισε πως η Αθήνα οφείλει να τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις της έναντι των δανειστών της αλλά τόνισε πως πρέπει να βρεθεί ένα σωστό μείγμα πολιτικής ώστε να μην καταστραφεί η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.
Το βράδυ του Σαββάτου όμως μίλησε στη Στουτγάρδη, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του υποψηφίου δημάρχου Σεμπαστιάν Τέρνερ. Για να … εισπράξει ένα απίστευτο γιουχάισμα διάρκειας σχεδόν ενός τετάρτου της ώρας, με το ρεπορτάζ να μιλάει για αντίδραση των παρευρισκομένων σε θέματα εσωτερικής πολιτικής και δη στα τοπικά προβλήματα της πόλης!
Σε κάθε περίπτωση το βίντεο με τις αποδοκιμασίες προς τη γερμανίδα Καγκελάριο είναι αποκαλυπτικό:
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID