EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Στουρνάρας: Ας κάνει ότι θέλει ο Κουβέλης, το πακέτο έχει κλείσει…



«Το πακέτο ουσιαστικά έχει κλείσει, έχουν γίνει βήματα στο εργασιακό, θα το φέρω στην Βουλή και όποιος θέλει ας το ψηφίσει και ο κ. Κουβέλης ας κάνει ό,τι νομίζει».
Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας σε συνομιλίες που είχε με δημοσιογράφους με το πέρας της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών και με αφορμή, τις δηλώσεις του πρόεδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς ότι δεν πρόκειται αν ψηφίσει αλλαγές στα εργασιακά δικαιώματα.
Εν τω μεταξύ τελείωσε πριν από λίγο η τηλεδιάσκεψη του υπουργού Οικονομικών, με τους επικεφαλής της τρόικας – και σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου θα υπάρχει συνεχής επαφή με τους δανειστές, προκειμένου να βελτιωθούν οι όροι για τα εργασιακά και συνολικά το πακέτο των μέτρων, έως και την Πέμπτη (οπότε πρέπει να έχει κλείσει). Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Πέμπτη και την Παρασκευή θα συνεδριάσει το Euro Working Group (Eurogroup με εκπροσώπους υπουργών).
Πάντως, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες  το “πακέτο” των μέτρων θα έρθει κανονικά στη Βουλή μαζί με τα εργασιακά.
Ωστόσο δεν θα έχει τη μορφή ενός άρθρου αλλά πολλών, με τις εργασιακές αλλαγές να αποτελούν ξεχωριστή ενότητα. Σε αυτή την περίπτωση εκτιμάται ότι η ΔΗΜΑΡ θα μπορεί να ψηφίσει αρνητικά χωρίς να κινδυνεύσει το σύνολο του νομοσχεδίου, καθώς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αριθμούν συνολικά 160 βουλευτές
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID