EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μείωση του εισιτηρίου στο 1 ευρώ ζητεί το συνδικάτο εργαζομένων ΟΑΣΑ

Logo
Τη μείωση της τιμής του εισιτηρίου στο 1 ευρώ, καθώς και τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων, ζητά το συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΑ.
Ακριβώς το ίδιο αίτημα είχαν εκφράσει, πριν από μερικό διάστημα, και οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες (Μετρό – Τραμ – ΗΣΑΠ).
Πλέον, δημιουργείται «μέτωπο» των εργαζομένων στα ΜΜΜ κατά των αυξήσεων 25% στις τιμές των εισιτηρίων που προβλέπονται στο Μνημόνιο.
Η ανακοίνωση του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ
Σε ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων & Θυγατρικών Εταιρειών του ΟΑΣΑ αναφέρεται ότι «η επερχόμενη αύξηση της τιμής των εισιτηρίων θα χειροτερέψει την συνολική κατάσταση.
Θεωρούμε επιβεβλημένη την μείωση της τιμής στο 1 ευρώ. Άμεση απόφαση της κυβέρνησης για δυνατότητα μετακίνησης των ανέργων δωρεάν.
Η συγκοινωνία γίνεται ακριβή και οι μετακινήσεις δυσκολότερες. Ως Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ είμαστε αντίθετοι σε αυτήν την προοπτική που σπρώχνει την δημόσια αστική συγκοινωνία στην ιδιωτική κερδοφορία. Ακριβότερο εισιτήριο σε συνδυασμό με δούλους εργαζόμενους είναι βούτυρο στο ψωμί κάθε ενδιαφερόμενου “επενδυτή”.
Απαιτούμε άμεση καταβολή των χρεών του υπουργείου στον ΟΑΣΑ. Κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της δημόσιας συγκοινωνίας 100% από τον κρατικό προϋπολογισμό. Καμία αύξηση στα εισιτήρια. Δωρεάν μετακίνηση των ανέργων».
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID