EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Παράταση για τη δημοπράτηση του σιδηροδρομικού έργου Τιθορέα - Δομοκός για το Νοέμβρη


Παράταση για τη δημοπράτηση του σιδηροδρομικού έργου Τιθορέα - Δομοκός για το Νοέμβρη 

Ανεβλήθη η προγραμματισμένη για τις 23/10 δημοπράτηση των έργων - σκούπα για την ολοκλήρωση του τμήματος Τιθορέα - Δομοκός της σιδηροδρομικής γραμμής ΠΑΘΕ, λόγω απεργίας των μηχανικών.

Το εν λόγω έργο, προϋπολογισμού 415 εκατομμυρίων, αναμένεται από τον κατασκευαστικό κλάδο με αγωνία εδώ και πολύ καιρό σε μια εποχή μεγάλης «ανομβρίας» στον τομέα των έργων. Ωστόσο η απεργία δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί η δημοπράτηση η οποία μετατέθηκε για τις 13 Νοεμβρίου.

Με την υλοποίηση του έργου «ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΜΗΣ, ΤΩΝ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΤΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΠΛΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΤΙΘΟΡΕΑ – ΔΟΜΟΚΟΣ» θα ολοκληρωθεί στο σύνολό της η σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Η νέα διπλή σιδηροδρομική γραμμή υπολογίζεται ότι θα φέρει μεγάλη ανάπτυξη στις σιδηροδρομικές μεταφορές, επιβατικές και εμπορευματικές. Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά τόσο κατά την διαγωνιστική περίοδο όσο και κατά το διάστημα κατασκευής τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2016.
 
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID