EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Χρ. Βαρσάμης: «Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή»

 «Μια νέα στρατηγική για ένα νέο κόσμο» είναι το μήνυμα του φετινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ταχυδρομείου που γιορτάζεται κάθε χρόνο σε ανάμνηση της ίδρυσης της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης στις 9 Οκτωβρίου 1874 από τους πληρεξούσιους 22 κρατών, μεταξύ τους και η Ελλάδα.
Μέλη της ΠΤΕ (UPU) είναι σήμερα 192 Ταχυδρομικές Υπηρεσίες απ’ όλο τον κόσμο που συνθέτουν ένα δίκτυο με περισσότερα από 660.000 ταχυδρομεία και με ανθρώπινο δυναμικό πάνω από πέντε εκατομμύρια εργαζομένων.
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο κ. Χρήστος Βαρσάμης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων, επισημαίνει:
«Η σημερινή επέτειος – γιορτή για τα ταχυδρομεία όλου του πλανήτη, βρίσκει τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σε μια ιστορική καμπή. Η επερχόμενη πλήρης απελευθέρωση της ταχυδρομικής αγοράς μας υποχρεώνει να διεκδικήσουμε νέους ρόλους, συνεχίζοντας να αποτελούμε μια ζωτικής σημασίας επιχείρηση, αναγκαία για την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή της χώρας.
Με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, εμπλουτίζουμε το παραδοσιακό Ταχυδρομείο με νέες ψηφιακές υπηρεσίες, αναπτύσσουμε καινοτόμα προϊόντα και μετατρέπουμε τα ΕΛΤΑ σε σύγχρονη, ευέλικτη, ανταγωνιστική εταιρεία, ικανή να διαδραματίσει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς.
Στα Ελληνικά Ταχυδρομεία θέτουμε τους πελάτες μας στο επίκεντρο της προσοχής μας και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.
Βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας, αναπτύσσουμε νέα προϊόντα, προωθούμε την καινοτομία, αξιοποιούμε το μεγάλο μας δίκτυο, διαφοροποιούμε και να εμπλουτίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, ώστε να είμαστε χρήσιμοι στους πολίτες».
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ταχυδρομείου η Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση θα βραβεύσει τον Μάριο Χατζηδήμου, 14 ετών, μαθητή του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, Παγκόσμιο νικητή του διεθνούς διαγωνισμού επιστολικής έκθεσης 2012.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID