EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Οι Anonymous αρχίζουν πόλεμο σε Facebook & Zynga;


Οι Anonymous αρχίζουν πόλεμο σε Facebook & Zynga;
Η απόφαση της Zynga, της εταιρείας που φτιάχνει πολλά από τα παιχνίδια του Facebook να κλείσει κάποια γραφεία της και να απολύσει 100 υπαλλήλους κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση των τριμηνιαίων οικονομικών αποτελεσμάτων της, τράβηξε το ενδιαφέρον των Anonymous.

Οι Anonymous ανέβασαν μήνυμα στο AnonNews, στο οποίο απειλούν να ρίξουν στις 5 Νοεμβρίου τόσο την ιστοσελίδα της Zynga όσο και το Facebook.

«Πελάτες της Zynga και χρήστες του Facebook, είμαστε οι Anonymous.

Κατά την διάρκεια των τελευταίων ημερών στοχεύουμε την Zynga για την εξωφρενική μεταχείριση των εργαζομένων της και τις πράξεις της ενάντια σε πολλούς προγραμματιστές.

Πιστεύουμε ότι οι εέργειες της Zynga θα οδηγήσουν σε μαζικές απολύσεις χιλιάδων ανθρώπων και νομικές αγωγές εναντίον όποιου μιλήσει δημόσια για το σχέδιο αυτό.

Θα φέρουν ακόμα και το τέλος της αμερικάνικης αγοράς παιχνιδιών όπως την ξέρουμε, αφού οι θέσεις εργασίας θα αντικατασταθούν με άλλες σε πιο οικονομικά βολικές χώρες.

Με ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε μετρητά να κάθονται στην τράπεζα, πιστεύουμε πως τέτοιες ενέργειες αποτελούν προσβολή για τον πληθυσμό κι η συμπεριφορά εταιρειών, όπως η Zynga, πρέπει να αλλάξει.

Οι Anonymous δεν θα μπορούσαν να επιτρέψουν κάτι τέτοιο να συμβεί κι αρχίζουμε να διαρρέουμε εμπιστευτικά έγγραφα, σχετικά με αυτό το σχέδιο. Ενώ μιλάμε, σχεδιάσουμε ακόμα να κυκλοφορήσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε πάρει από τους servers τους δωρεάν.

Κατόπιν αυτού, θα σταματήσουμε άμεσα τη διανομή των παιχνιδιών εάν η Zynga σταματήσει αμέσως τα σχέδια της».

Στη συνέχεια οι Anonymous επισημαίνουν και πάλι την 5η Νοέμβρη, την ημερομηνία που θα «χτυπήσουν» το Zynga και το Facebook.

Πάντως, εκπρόσωπος της Zynga αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις επί του θέματος.

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID