EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

70.000 ευρώ σε «αμισθί»(;) συμβούλους του ΟΛΠ. Καταγγελία ΟΜΥΛΕ

 
Τελικά, οι διάφοροι σύμβουλοι και (παρα)σύμβουλοι οργανισμών του Δημοσίου πληρώνονται ή όχι;
Στη χορηγία 70.000 ευρώ για υποστήριξη συμβούλων και υλικοτεχνικής υποδομής στον συντονιστή για τα Ναυπηγεία, τον οποίο διόρισε ο Πρωθυπουργός… αμισθί, προχώρησε ο ΟΛΠ, σύμφωνα με καταγγελία της ΟΜΥΛΕ.
Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) επισημαίνει ότι «με την υπ’ αριθμ. 153/24.09.2012 απόφαση του ΔΣ/ΟΛΠ, στην οποία διαφώνησε ο εκπρόσωπός μας στο ΔΣ/ΟΛΠ, χορηγούνται 70.000 ευρώ για υποστήριξη συμβούλων και υλικοτεχνικής υποδομής στον συντονιστή για τα Ναυπηγεία, τον οποίο διόρισε ο Πρωθυπουργός αμισθί!
Ο ΟΛΠ είναι Ανώνυμη Εταιρεία του Δημοσίου, εισηγμένη στο ΧΑ και δεν μπορεί να είναι χορηγός σε κάθε κρατική υποχρέωση.
Την ώρα που οι εργαζόμενοι στον ΟΛΠ συνεχώς υφίστανται περικοπές στους μισθούς τους, δεν μπορεί ο ΟΛΠ να χορηγεί χρήματα προς τρίτους, χωρίς αυτό να απορρέει από καταστατικές του υποχρεώσεις. Ο ΟΛΠ δεν έχει καμία υποχρέωση, απεναντίας είναι αντικαταστατικό να χορηγήσει τα χρήματα αυτά.
Εάν ο Οργανισμός θέλει να ενισχύσει το κοινωνικό του προφίλ, μπορεί τα χρήματα αυτά να τα χορηγήσει στους άνεργους – απλήρωτους εργαζόμενους των Ναυπηγείων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης».

 

 

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID