EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Hewlett Packard: Παρουσίασε 4 νέους desktop υπολογιστές


 

H Hewlett Packard προέβη σήμερα στην παρουσίαση τεσσάρων νέων desktop υπολογιστών, μεταξύ των οποίων και ο ισχυρός, αλλά πολύ «λεπτών» διαστάσεων Spectre One.

Σε όλες τις περιπτώσεις πρόκειται για υπολογιστές «All-in-one», δηλαδή desktop συστήματα που περιέχουν όλα τα εσωτερικά εξαρτήματα του υπολογιστή στην ίδια «θήκη» όπου βρίσκεται και η οθόνη.

Χαρακτηριστικά:

Το Spectre One έχει πάχος μόλις 11,5 χιλιοστά, κάτι που το καθιστά το πιο λεπτό All-in-one PC της εταιρείας. Δεν έχει δυνατότητες αφής, καθώς στόχος της εταιρείας ήταν να το κάνει όσο πιο λεπτό γινόταν. Η full-HD οθόνη είναι των 23,6 ιντσών και διαθέτει ασύρματο trackpad με τεχνολογία multitouch, ενώ το λειτουργικό του σύστημα είναι τα Windows 8. Διαθέτει κάρτα γραφικών της NVIDIA του 1 GB, και, κατ' επιλογήν, SSD και ExpressCache, για γρηγορότερη εκκίνηση συστήματος και έναρξη εφαρμογών. Έχει δύο θύρες USB 2.0 και δύο USB 3.0. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία NFC (Near Field Communication), που επιτρέπει στο χρήστη να log-άρει στον υπολογιστή ή να διαχειριστεί υλικό σε αυτόν μέσω smartphone. Διαθέτει επεξεργαστή Intel Η κυκλοφορία του στις ΗΠΑ αναμένεται το Νοέμβριο και η τιμή του εκτιμάται πως θα κυμαίνεται γύρω στα 1.300 δολάρια.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης δύο touch screen υπολογιστές, τους Envy 23 και Envy 20, της σειράς TouchSmart. Διαθέτουν οθόνες των 23 και 20 ιντσών αντίστοιχα, με ανάλυση 1920x1080, και ως λειτουργικό έχουν επίσης τα Windows 8, ενώ διαθέτουν τεχνολογία multitouch δέκα σημείων. Οι επεξεργαστές τους θα είναι Ivy Bridge (Intel). Αναμένονται των Οκτώβριο, με τις τιμές τους να κυμαίνονται γύρω στα 1.000 δολάρια και 800 δολάρια αντίστοιχα.

Ο τελευταίος υπολογιστής που ανακοινώθηκε από την εταιρεία είναι ο οικονομικός Pavilion 20. Επίσης All- in - one, δεν είναι touch. Η τιμή του εκτιμάται πως θα κυμαίνεται γύρω στα 500 δολάρια.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID