EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Πληρώνουμε την Μπιρμπίλη καλύτερα από ότι το Harvard τον Παπανδρέου!


 

Χαμηλό είναι το «κασέ» του πρώην πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, αφού η αμοιβή του δεν θα ξεπερνά τις 20.000 δολάρια για τρεις μήνες μάθημα στο Χάρβαρντ! Ούτε 7.000 δολάρια τον μήνα δεν βγαίνει!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealNews, το «κουδούνι» θα χτυπήσει για τους μαθητές του στις 24 Σεπτεμβρίου στις 16:00. Τότε θα πραγματοποιήσει το πρώτο του μάθημα ως καθηγητής, που θα έχει τον τίτλο «Ευρωπαϊκή Οικονομική Κατάσταση».

Ο κ. Παπανδρέου θα έχει και συνεργάτη, καθώς το πανεπιστήμιο του παραχώρησε μια νεαρή ασιατικής καταγωγής, ως συνεργάτιδα, προκειμένου να τον βοηθάει σε ό,τι χρειαστεί.

Πιο ψηλά έχει ανεβάσει τον πήχη η κ. Τ. Μπιρμπίλη, η οποία αμείβεται από… εμάς! Η κυρία Μπιρμπίλη έχει μηνιαίο μισθό 7.500 ευρώ συν 1.000 επίδομα τέκνου (!) την ώρα που εδώ κόβουν βασικούς μισθούς.

Η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος, που μετά την αποχώρηση της από την υπουργική καρέκλα τοποθετήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στην θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», περνάει ζωή χαρισάμενη στο Παρίσι.

Μένει σε διαμέρισμα 300 τ.μ. στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην Λεωφόρο Victor Hugo, το ενοίκιο του οποίου είναι 8.000 και επισκέπτεται το γνωστό γυμναστήριο VIT’HALLES του οποίου η συνδρομή ανέρχεται τον χρόνο σε 1.190 ευρώ.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, η κ. Μπιρμπίλη στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε την ημέρα της στις 9:40 το πρωί πηγαίνοντας… γυμναστήριο!

Στις 12:30 το μεσημέρι γύρισε στο σπίτι της, ενώ η γραμματέας της στο γραφείο ενημέρωσε τον δημοσιογράφο που τηλεφώνησε ότι θα βρίσκεται στο γραφείο της στις 14:45 και θα παραμείνει εκεί για δύο ώρες…

Και όλα αυτά την ώρα που το ποσοστό ανεργίας για τις γυναίκες αγγίζει το 27%!

Πηγή: RealNews, Πρώτο Θέμα



Star.gr
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID