EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Οι αμερικανικές επιχειρήσεις ετοιμάζονται για το Grexit



Θέλοντας να δείξουν την ηγετική τους δύναμη και υπεροχή, οι αμερικάνοι «υπόσχονται» πως θα μπορούν να ανταποκριθούν στην περίπτωση που πετάξουν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης

Έτσι πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα,  η Bank of America-Merrill Lynch θα μπορεί να γεμίζει φορτηγά με μετρητά και να στείλει στα ελληνικά σύνορα, ώστε οι πελάτες της στην Ελλάδα να μπορούν να συνεχίσουν να πληρώνουν υπαλλήλους και προμηθευτές σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμη ρευστότητα στη χώρα.

Η αυτοκινητοβιομηχανία Ford φέρεται να έχει προχωρήσει σε λογισμικές μετατροπές στους υπολογιστές ώστε να μπορεί άμεσα να χειριστεί ένα νέο ελληνικό νόμισμα για τη χώρα μας.
Επίσης, η JPMorgan Chase φέρεται να έχει ήδη δημιουργήσει νέους λογαριασμούς για διάφορες μεγάλες αμερικανικές εταιρείες ώστε να μπορεί άμεσα να γίνει χρήση τους αν αλλάξει νόμισμα η Ελλάδα.

Άγγλοι στο «ραντεβού» με την χρεοκοπία, οι Αμερικάνοι!!

Εκτός από τις πυρετώδεις προετοιμασίες σε λογισμικά και αποθεματικά, οι Αμερικάνοι κάνουν προβλέψεις και για την πιθανή ώρα ενός Grexit!!!  Τόσο η Boston Consulting Group όσο και η PricewaterhouseCoopers, έχουν αναφερθεί στον χρόνο της ανακοίνωσης μίας πιθανής ελληνικής εξόδου, που θα μπορούσε να γίνει για παράδειγμα το βράδυ μίας Παρασκευής, όταν οι αγορές είναι κλειστές!!! Μας λένε μάλιστα και την κατάσταση που θα επικρατήσει, εκτιμώντας πως θα ακολουθήσει μία τραπεζική αργία, με το χρηματιστήριο και τις περισσότερες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες να είναι κλειστές, και τους επί της κίνησης των κεφαλαίων να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID