EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο κάποτε πανίσχυρος Τάσος Μαντέλης..



Ο κάποτε πανίσχυρος Τάσος Μαντέλης, που για τον δει κάποιος έπρεπε να περιμένει για μήνες στον προθάλαμο του γραφείου του, μοιάζει πλέον να είναι… άλλος άνθρωπος.

Κινείται με το προσωπικό του αυτοκίνητο, χωρίς συνοδούς, ασκώντας το επάγγελμα του δικηγόρου. «Βγάζω τα προς το ζην» σχολιάζει ο ίδιος από το γραφείο του στην οδό Πατησίων.

Ασκεί, πλέον, το επάγγελμα του δικηγόρου και κυκλοφορεί χωρίς κοστούμι και γραβάτα και κινείται… μόνος του. Έχει μάθει να χάνεται μέσα στο πλήθος της ανωνυμίας, «ξετινάζοντας» από πάνω του την εικόνα του υπουργού των κυβερνήσεων του Κώστα Σημίτη.

Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις πριν από τη δίκη που έχει σε λίγες ημέρες για την κατηγορία της μη υποβολής δήλωσης «πόθεν έσχες» για τα έτη 2006 και 2007. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή και τώρα η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό. «Θεωρώ  ότι θα δικαιωθώ» σχολιάζει ο ίδιος για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το 2010 στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής είχε ομολογήσει ότι είχε δεχθεί ως προεκλογική χορηγία το ποσό των 200.000 μάρκων από τη Siemens, αλλά δε θέλησε να σχολιάσει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα…

Πηγή: Real News
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID