EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

 
Σε κινητοποιήσεις προχωρά το σωματείο εργαζομένων του Γενικο Νοσοκομείου Μεσολογγίου, με στόχο να αναδειχθούν τα προβλήματα που πλήττουν τον τομέα της υγείας. Παράλληλα, καλεί τον κόσμο να συμπαρασταθεί στον αγώνα των εργαζομένων και να στηρίξει την κατάληψη όλων των υπηρεσιών του Νοσοκομείου Μεσολογγίου αυτή τη Δευτέρα 10/9, από τις 7:00 το πρωί.

"Ως εργαζόμενοι του Νοσοκομείου είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Γ. Νοσοκομείο Μεσολογγίου έτσι ώστε όταν κάποιος από εσάς ή συγγενής σας βρεθεί στην θέση να γίνει χρήστης των υπηρεσιών υγείας να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει", αναφέρει σε ανακοινωσή του ο σύλλογος εργαζομένων επισημαίνοτας τις ελλείψεις προσωπικού, τις ελλείψεις υλικών αλλά το γεγονός πως ο οργανισμός του Νοσοκομείου «βρίσκεται στον αέρα» χωρίς να διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας του προσωπικού και αφήνει Κλινικές όπως η Ορθοπεδική κλινική εκτός. Τέλος επισημαίνεται πως "το προσωπικό συνεχίζει να εργάζεται χωρίς να έχει πληρωθεί από τις αρχές του έτους για τις αργίες και τις νυχτερινές βάρδιες".

Στη συνέχεια τονίζουν πως είναι επιτακτική ανάγκη "και οι εργαζόμενοι αλλά και οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής μας, από κοινού να οργανωθούμε και να παλέψουμε για ένα αποκλειστικά Δημόσιο και Δωρεάν Σύστημα Υγείας που να μας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας τις οποίες ήδη άλλωστε έχουμε χρυσοπληρώσει μέσα από τα Ταμεία μας".

Τέλος υπογραμμίζουν πως προχωρούν σε κινητοποήσεις "οι οποίες σκοπό έχουν όχι την ταλαιπωρία των συμπολιτών μας αλλά την ανάδειξη των παραπάνω προβλημάτων" και καλούν τον κόσμος να συμμετέχει από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 7:00 στην κατάληψη διαρκείας όλων των υπηρεσιών του Νοσοκομείου μέχρι να δοθούν λύσεις.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID