EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Έσωσε τη γυναίκα και το παιδί του και πέθανε


 

Συγκλονίζει όλο το πανελλήνιο η ιστορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την ανατροπή του τουριστικού λεωφορείου στην Χαλκιδική από την οποία βρήκαν τραγικό θάνατο 4 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 47, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά και μια έγκυος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματιοφορέας που έφτασε στο σημείο ανέφερε πως εντοπίστηκε πατέρας που μετά το τροχαίο αν και τραυματισμένος κατάφερε να απεγκλωβίσει από το λεωφορείο την κόρη και τη σύζυγό του και στη συνέχεια κατέληξε.

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα από το star.gr η κατάληξη των διακοπών 51 Ρώσων τουριστών ήταν τραγική , όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, και κατευθυνόταν στο αεροδρόμιο Μακεδονία από όπου θαέπέστρφαν στη χώρα τους, ανετράπη λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα.

Το δυστύχημα έγινε στο 22ο χιλιόμετρο της Εθνικής Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, στην περιοχήΚαρδία.

Από την ανατροπή του τουριστικού λεωφορείου, έχασαν τη ζωή τους 4 άτομα, και άλλα τραυματίστηκαν, μερικά εκ των οποίων σοβαρά, ενώ πολλοί επιβάτες εγκλωβίστηκαν μέσα στα συντρίμμια.

Οι τραυματίες, μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Γενηματάς.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες, από τη σφοδρότητα του δυστυχήματος, πολλά άτομα πετάχτηκαν 30 μέτρα μακριά ενώ άλλα διαμελίστηκαν.

Τα αίτια του δυστυχήματος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οφείλονται στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος εξαιτίας της έντονης βροχής.

Μάλιστα οι διασώστες που έσπευσαν ν΄ απεγκλωβίσουν τους τραυματίες, μιλάνε για ένα τρομερό τροχαίο, από τα λίγα που έχουν δει στην καριέρα τους.

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID