EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ: Αυτή είναι η κατάσταση στα ΜΜΜ και τον ΟΣΕ!


 

Εικόνα 1: Κάναμε 2 και πλέον χρόνια για να «κουτσο» - φτιάξουμε τη γραμμή Κηφισιά – Φάληρο του ΗΣΑΠ (απαιτείται η τοποθέτηση πλακών για την απορρόφηση του θορύβου!!!), αλλά ο ηλεκτρικός συνεχίζει να υπολειτουργεί. Ακόμα περιμένουμε την τηλεματική, όσο για τα ακυρωτικά μηχανήματα, αρκετά δεν λειτουργούν!







Εικόνα 2: Αυτή την (μαύρη) εικόνα παρουσίαζε, την περασμένη Κυριακή, το σύγχρονο «Κέντρο Τηλεδιοίκησης» κυκλοφορίας τρένων στην Θεσσαλονίκη. Εδώ και μήνες βρίσκεται εκτός λειτουργίας, εξαιτίας κλοπών του δικτύου τηλεδιοίκησης. Η κυκλοφορία των τρένων διεξάγεται στα «τυφλά», όπως μας επισήμανε εργαζόμενος του ΟΣΕ. Το ίδιο μας επισήμαναν και μηχανοδηγοί, οι όποιοι χρησιμοποιούν, τα κινητά τους τηλέφωνα, για να διασφαλίσουν την κυκλοφορία (αναδημοσίευση από το blog «Σιδηροδρομικά Νέα»).







Εικόνες 3-4: Καθρέπτες σφηνωμένοι και κολλημένοι με χαρτί, πλαστικά καπάκια ξεχαρβαλωμένα και σπασμένα, πλαστικά σπασμένα και ικανά να κόψουν χέρια, οροφές διαλυμένες, κουμπιά στάσης κολλημένα με ταινία, λάστιχα στα παράθυρα σκουριασμένα και κομμένα, στην πρώτη βροχή αρχίζουν και στάζουν τα νερά, μέσα στο δάπεδο και στα καθίσματα. Δυστυχώς, τα άδεια ταμεία του Δημοσίου «αδειάζουν» και τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ (αναδημοσίευση από το blog tromaktiko).





Εικόνα 5: Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν και πάλι οι διαφημιστικές πινακίδες σε αρκετές λεωφόρους της Αθήνας. Τι κι αν είναι παράνομες, τι κι αν χαλάνε την αισθητική της πόλης, κανένας αρμόδιος (δηλαδή, το υπουργείο Υποδομών) δεν ευαισθητοποιείται.

ΠΗΓΗ
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID