EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ανύπαρκτο το περιστατικό ξυλοδαρμού γιατρού από την Χρυσή Αυγή για «φακελάκι»

 
Διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας ότι υπήρξε περιστατικό ξυλοδαρμού γιατρού από τη Χρυσή Αυγή, η οποία συνεχίζει να διασπείρει το ένα ψέμα μετά το άλλο, προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις. Μάλλον στη Χρυσή Αυγή ξεχνούν ότι ζούμε στο 2012 και είναι πολύ εύκολο να αποδειχθεί αν υπήρξε ή όχι ένας ξυλοδαρμός. Παράλληλα, έντονο προβληματισμό προκαλεί για ακόμη μία φορά το γεγονός ότι διάφορα ΜΜΕ έσπευσαν να αναπαραγάγουν την είδηση, χωρίς καμία διασταύρωση.

«Κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό γιατρού από Χρυσαυγίτες για φακελάκι». Με αυτή τη φράση του ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας Κώστας Γιαννάκενας διαψεύδει το περιστατικό που φαίνεται πως καταγγέλθηκε τόσο στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια όσο και στην Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου.
Όπως σχολίασε στο patrastimes.gr ο κ. Γιαννάκενας από το πρωί που πληροφορήθηκε το θέμα έχει προσπαθήσει να διασταυρώσει την πληροφορία, τόσο από τους ίδιους τους γιατρούς, τους εργαζόμενους, τους νοσηλευτές, όσο και από τη διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και την 6η Υ.Πε. Όμως μέχρι και σήμερα κανείς δεν είχε ακούσει τίποτα.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννάκενας τόνισε: «Πήρα κάποια τηλέφωνα για να διασταυρώσω αυτή την πληροφορία. Κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για το αναφερόμενο επεισόδιο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να καλέσουμε σαν Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας τον κάθε πολίτη να καταγγείλει την όποια περίπτωση εκβιασμού χρημάτων την όποια περίπτωση εκβιασμού» και κατέληξε λέγοντας πως: «Και η δική μας πρόταση είναι: Εάν γιατρός σας ζητήσει «φακελάκι», δώστε το. Αφού πρώτα όμως πάτε στην Ασφάλεια να προσημειώσουν τα χαρτονομίσματα. Αυτό το καρκίνωμα πρέπει να εκριζωθεί διότι δεν μπορούν κάποιοι να σπιλώνουν το έργο των μισθοσυντήρητων γιατρών που παλεύουν για μια υγεία, που ξενυχτάνε με χίλιες θυσίες και προσπαθούμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας».

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID