EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Συγκρατημένη αισιοδοξία στην ΑΕΚ


 

Συγκρατημένα αισιόδοξοι παρουσιάζονται αυτές τις ώρες οι διοικούντες τον «Δικέφαλο» εν όψει της άφιξης στην Αθήνα των Χάρις και Βιντιάδη και των διαπραγματεύσεών τους για την ΑΕΚ.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ανδρέας Δημητρέλος σε χθεσινές του δηλώσεις δεν έκρυψε τη σχετική αισιοδοξία του λέγοντας πως η Ενωση βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Μάλιστα εκτίμησε πως με 13 εκατ. ευρώ η εταιρεία θα μπορέσει να μπει σε έναν καλό δρόμο προς την εξυγίανσή της και με ένα συντηρητικό πλάνο τα επόμενα τρία χρόνια να «καθαρίσει» μια και καλή από τα χρέη της και από εκεί και πέρα να κοιτάξει και την αγωνιστική της ανάσταση.

Αυτή είναι η πίστη του αντιπροέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και αυτό ακριβώς σκοπεύει να εξηγήσει στους Χάρις και Βιντιάδη με την έλευσή τους επί ελληνικού εδάφους. Πάντως, οι εξελίξεις δεν αναμένεται να είναι οριστικές πριν από τις αρχές του Οκτωβρίου.

Και ενώ λοιπόν το ιδιοκτησιακό βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Βλάχος ετοιμάζει την ομάδα του για τη μεθαυριανή της αγωνιστική υποχρέωση με τον Αρη στο ΟΑΚΑ.

Σε ένα ματς για το οποίο δεν σκέφτονται κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης οι «κιτρινόμαυροι» καθώς προέρχονται από δύο ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Εκανε και δοκιμή συστήματος χθες ο προπονητής βάζοντας τον Γκερέιρο αριστερό εξτρέμ, μένοντας φυσικά απόλυτα απογοητευμένος από την ανταπόκριση του Βραζιλιάνου σε αυτή τη θέση.

Αργός και βαρύς ο Ρότζερ, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και έτσι όλα δείχνουν πως θα επιστρέψουν αμέσως οι σκέψεις του Ελληνα προπονητή στο 4-2-3-1.

« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!

Facebook Comments APPID