EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

90.000 ευρώ ζημιά στον ΟΣΕ, επισκευάστηκε μόλις με 260 ευρώ!


Απίστευτο, αλλά πέρα για πέρα αληθινό ή μάλλον σιδηροδρομικό.

Έπαινος δόθηκε σε τεχνίτη του ΟΣΕ, ο οποίος αποκατέστησε βλάβη στο κέντρο τηλεδιοίκησης της Αθήνας μόλις με 260 ευρώ, όταν η επισκευή της θα κόστιζε 90.000 ευρώ, στην περίπτωση που ο ΟΣΕ απευθυνόταν στην κατασκευάστρια εταιρεία!

Ο εν λόγω τεχνίτης κατάφερε, με πενιχρά μέσα, να αποκαταστήσει τις ηλεκτρονικές διατάξεις του κέντρου τηλεδιοίκησης της σηματοδότησης της Αθήνας. Το σύστημα των ηλεκτρονικών διατάξεων, το οποίο καταστράφηκε λόγω κεραυνού, θα κόστιζε στον ΟΣΕ περί τις 90.000 ευρώ.

Χίλια μπράβο στον τεχνίτη του ΟΣΕ Α.Θ., όπως και στη διοίκηση του ΟΣΕ, που αυτή τη φορά, επέδειξε γρήγορα και σωστά αντανακλαστικά, απονέμοντας έπαινο.

Το θέμα αναδείχτηκε από το blog «το στέκι της έλξης», το οποίο σημειώνει ότι «την ίδια ώρα που αντίστοιχες βλάβες θα μπορούσαν άμεσα να επισκευάζονται από τα συνεργεία του ΟΣΕ, όπως συνέβαινε εδώ και χρόνια, αναμένουμε εγκρίσεις διαγωνισμών και αναθέσεις ακόμη και για τα πλέον καθημερινά προβλήματα».

ΠΗΓΗ

Παραδόξως το ίδιο συμβαίνει και στον πρώην ΗΛΠΑΠ, υπάρχουν τα μέσα, υπάρχει η όρεξη, υπάρχει η τεχνογνωσία, αλλά "κάποιοι" επιμένουν να δίνουν επισκευές που θα στοίχιζαν λίγα ευρώ, σε εταιρείες που λυμαίνονται το χώρο των ηλεκτρονικών, αξιώνοντας κάποιες χιλιάδες ευρώ για επισκευές.

Και να σκεφτείτε ότι κάποτε κάποιοι (κ. Μιχαλόπουλε) καμάρωναν και έλεγαν ότι θα μπορούσε ο πρώην ΗΛΠΑΠ να επισκευάζει τα ηλεκτρονικά από όλες τις εταιρείες των Μ.Μ.Μ.!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID