EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αποκτήστε τα Windows 8 από 14,99 ευρώ



Με την προνομιακή τιμή των 14,99 ευρώ ξεκίνησαν οι παραγγελίες στην Microsoft για την απόκτηση των Windows 8 Pro,μέσω της λεγόμενης Windows Upgrade Offer.
Αν έχετε υπολογιστή με εκδόσεις των Windows 7 μετά τις 2 Ιουνίου 2012 μπορείτε να εγγραφείτε για να κατεβάσετε τα Windows 8 στις 26 Οκτωβρίου 2012.
Όσοι αγόρασαν νέο υπολογιστή με Windows 7 νωρίτερα θα μπορούν να διεκδικήσουν αναβάθμιση αντί 34,99 ευρώ. Μόνο η έκδοση Windows 7 Starter Edition δεν είναι επιλέξιμη για αυτή την προσφορά
Αναλυτικές πληροφορίες για το Windows Upgrade Offer δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα https://www.WindowsUpgradeOffer.com/information.
Η Microsoft λέει πως για να είναι εφικτή η αναβάθμιση ενός υπολογιστή στα Windows 8, θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις ελάχιστες απαιτήσεις και να έχει περάσει με επιτυχία τους απαραίτητους ελέγχους συμβατότητας
Χρειαζόμαστε ένα μηχάνημα με επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz, με μνήμη RAM 1GB ή 2GΒ για την έκδοση 32 bit ή 64 bit αντίστοιχα, χώρο 16GB ή 20GB αντίστοιχα, τσιπ γραφικών με υποστήριξη του Microsoft DirectX 9. Για να τα χειριστούμε με την αφή, προφανώς μιλάμε για tablet ή έχουμε οθόνη αφής και εδώ η ελάχιστη απαίτηση είναι η υποστήριξη πολλαπλής αφής (multi-touch). Για την πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών που εγκαινιάζεται στα Windows 8, το Windows Store, απαιτείται ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο όχι μόνο για την λήψη αλλά, ανάλογα με το app, και για την εκτέλεση σε οθόνη με υποστηριζόμενη ανάλυση 1024x768 pixel. Εάν πάλι θέλουμε να έχουμε δύο app ή ένα app και το Windows desktop στην ίδια οθόνη, η υποστηριζόμενη ανάλυση πρέπει να είναι μεγαλύτερη, δηλαδή 1366 x 768 pixel .
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID