EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Βασικός ο Λάζαρος



Και με τη... βούλα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Μάλαγα. Ο 26χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού συμμετείχε σε φουλ ένταση στην προπόνηση που έκαναν οι Πράσινοι στο «Λα Ρομαλέδα» στο γήπεδο που θα αγωνιστούν κόντρα στον ισπανικό σύλλογο. Ο Λάζαρος έκανε δυνατά σπριντ, ταχύτητες, συμμετείχε στην εκτέλεση των στημένων και φυσικά στο δίτερμα που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα. Με λίγα λόγια το διάστρεμμα αποτελεί παρελθόν.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σιγουρεύτηκε ότι ο Χριστοδουλόπουλος είναι πλέον έτοιμος να αγωνιστεί. Ίσως όχι για 90 λεπτά αλλά σε κάθε περίπτωση μπορεί να ανήκει στους έντεκα του αρχικού σχήματος. Αυτό λύνει ποικιλοτρόπως τα χέρια του Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξαναβρίσκει το μόνιμο εκτελεστή των στημένων φάσεων και ειδικότερα γι' αυτό το ματς, έναν μπαλαντέρ. Και αυτό γιατί ο Φερέιρα σκέφτεται ακόμα το γρίφο της επίθεσης. Τοτσέ ή Φορναρόλι; Ο Ισπανός δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες. Υπάρχει, πλέον, μια ακόμα εναλλακτική. Ένα σχήμα ευέλικτο, γρήγορο, ικανό να «χτυπήσει» πολύ στις αντεπιθέσεις. Σύμφωνα με αυτό ο Χριστοδουλόπουλος θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης με τον Μαυρία ή τον Σισοκό πίσω του, στα αριστερά του όποιον εκ των δύο προαναφερθέντων... περισσέψει και στα δεξιά τον Ζέκα.
Τα υπόλοιπα είναι «κλειδωμένα». Παρότι στο αποψινό δίτερμα τα πράγματα ήταν ανακατεμένα, ο Φερέιρα έχει καταλήξει στους Καρνέζη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βιτόλο, Κατσουράνη.

Πηγή: pamesports.gr
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID