EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αντιμέτωπος με την οργή των... Ανακτόρων ο πρίγκιπας Χάρι!



Σε ξινό του βγήκε το ξεφάντωμα του πρίγκιπα Χάρι, καθώς με την επιστροφή του στο παλάτι τον περίμενε μια όχι και τόσο θερμή υποδοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες η βασιλική οικογένεια έχει γίνει έξαλλη με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που διέρρευσαν στον τύπο και δείχνουν τον έξαλλο τρόπο διασκέδασης του πρίγκιπα Χάρι στο Λας Βέγκας.
Αντιμέτωπος με την οργή των… Ανακτόρων ήρθε ο πρίγκιπας Χάρι καθώς σύμφωνα με βρετανικά μέσα η γιαγιά του πρίγκιπα, Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού ο εγγονός της εξέθεσε και τον ίδιο αλλά και τα Ανάκτορα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η  διαρροή των επίμαχων φωτογραφιών προήλθε από κάποιο "φίλο" του πρίγκιπα Χάρι που έβγαλε τα ντροπιαστικά στιγμιότυπα και τα πούλησε σε ιντερνετικό περιοδικό.
Για τον πρίγκιπα Χάρι τώρα, όπως λένε οι φίλοι του, σύμφωνα με την Daily Mail δεν ιδρώνει και το αυτί του. "Δεν το πήρε και κατάκαρδα, όπως καταλαβαίνω" ανέφερε ένας από τους φίλους του. Πηγή μέσα από τα Ανάκτορα ανέφερε ότι ο πρίγκιπας "έχει πολύ πληθωρικό χαρακτήρα κι επρόκειτο για αποκλειστικά ιδιωτικές διακοπές".
Κάποιο υποστηρίζουν πως ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να οδηγηθεί στη Σκοτία, όπου παραθερίζουν η γιαγιά του και ο πατέρας του προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, ενώ πολύ αρνητικό είναι το κλίμα και για τους σωματοφύλακες που τον συνόδευσαν στις ΗΠΑ.

Επίσης σάλος προκλήθηκε από την απόπειρα του παλατιού να απαγορεύσει στα βρετανικά ΜΜΕ να αναπαράγουν τις φωτογραφίες, προσπάθεια που έπεσε στο κενό καθώς η ταχύτητα του Διαδικτύου τις είχε κάνει από την πρώτη στιγμή παγκόσμιο θέμα συζήτησης.
Η θεωρία πάντως ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόν πλαστογραφίας καταρρίπτεται τόσο από το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρίγκιπας δεν έχει διαψεύσει ακόμη κάτι, ενώ στο στήθος του φορά το μενταγιόν, αγαπημένο κόσμημα που φορά πάντα επειδή φέρεται να του το χάρισε η πρώην αγαπημένη του Chelsy Davy.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID