EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Βεστερβέλε: Θετικός στην αποβολής χωρών - μελών από την Ευρωζώνη



Στήριξη από το Γερμανό ομόλογό του, κ. Γκίντο Βέστερβελε, στο θέμα της αποβολής χωρών-μελών από την Ευρωζώνη που δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους, παίρνει τώρα ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών, κ. Μίχαελ Σπίντελεγκερ, όπως δήλωσε ο ίδιος, μετά τη σημερινή συνάντηση των γερμανόφωνων υπουργών Εξωτερικών στην πρωτεύουσα του Λίχτενσταιν, Βαντούζ.

Ο κ. Σπίντελεγκερ ανέφερε πως ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών είναι επίσης της άποψης πως μελλοντικά χρειάζεται δραστικότερη τακτική (απέναντι σε αυτές τις χώρες-μέλη), διευκρινίζοντας συγχρόνως ότι η «αποπομπή» μελών, στην οποία ο ίδιος είχε αναφερθεί στη συνέντευξή στην αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ» την περασμένη Παρασκευή, δεν αφορούσε την Ελλάδα.

Στη σημερινή αναδίπλωσή του, ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών, αντικαγκελάριος και αρχηγός του (συγκυβερνώντος με τους Σοσιαλδημοκράτες) συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, διατεινόταν πως η ιδέα του (σ.σ. που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων) αναφερόταν στο μέλλον και πως πρόκειται για πρόταση σχεδίου της επόμενης Ευρωπαϊκής Συνθήκης.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID