Με το που έφτασαν στο Μουσείο της Ακρόπολης, Σαμαράς και Γιούνκερ απόλαυσαν για αρκετή ώρα τη θέα από τη βεράντα του εστιατορίου του Μουσείου της Ακρόπολης και αμέσως μετά ακολούθησε το δείπνο,
Στο προγραμματισμένο δείπνο εκτός από τους στενούς συνεργάτες του κ. Γιούνκερ – το παρών έδωσαν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο αναπληρωτής του Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Οικονομικών με αρμοδιότητα τις δαπάνες Γιώργος Μαυραγάνης, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο πρόεδρος του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) στο υπουργείο Οικονομικών καθώς και οι στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Γιάννης Μουρμούρας και Σταύρος Παπασταύρου.
Μια από τις σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας γεύτηκε ο κος Γιούνκερ κατά τη διάρκεια των συνομιλιών του με το κυβερνητικό επιτελείο! Και συγκεκριμένα, ντομάτα με μυρωδικά, φρέσκια σφυρίδα στη σχάρα γαρνιρισμένη με βραστά λαχανικά και λευκό κρασί περιορισμένης παραγωγής περιλαμβάνονταν στο light μεσογειακό μενού, ενώ για επιδόρπιο ο σεφ του εστιατορίου είχε επιλέξει σορμπέ λεμονιού.
Αφού γεύτηκαν τις νοστιμιές του εστιατορίου και συζήτησαν για τη «στενή φιλία» τους και την πορεία του ελληνικού προγράμματος, ο κος Σαμαράς ξενάγησε στην συνέχεια ο ίδιος τον πρόεδρο του Eurogroup στο μουσείο
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!