EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σαμαράς: Υπόσχεση εξόφλησης δανειστών και το αεροπλάνο της γραμμής



Θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους οι Γερμανοί. Το εγγυώμαι προσωπικά. Και όλοι οι άλλοι θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους τονίζει ο κ. Σαμαράς, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι η χώρας μας θα υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις και «η Ελλάδα θα μεταμορφωθεί». Τη δέσμευση ότι η Ελλάδα θα εξοφλήσει όλη την οικονομική βοήθεια που δέχεται και θα υλοποιήσει το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων παρείχε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός καλεί τους Ευρωπαίους να είναι προσεκτικοί στις τοποθετήσεις τους καθώς τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας τρομάζουν τους υποψήφιους επενδυτές: «Κάθε φορά που ένας Γερμανός, Ολλανδός ή Αυστριακός πολιτικός αναφέρεται στην έξοδό μας από την ευρωζώνη, λέω στον εαυτό μου: “πώς μπορώ να ιδιωτικοποιήσω τις δημόσιες επιχειρήσεις; ποιός επιχειρηματίας θα θελήσει να επενδύσει ευρώ στην Ελλάδα, εάν βρεθεί υποχρεωμένος να εισπράττει δραχμές;”».
Ο Αντώνης Σαμαράς θα μεταβεί στο Βερολίνο για να συναντήσει την Άνγκελα Μέρκελ με το αεροπλάνο της γραμμής καθώς... δεν είναι καιρός για εξτρά έξοδα.
Παράλληλα, στις προθέσεις του πρωθυπουργού είναι να πουλήσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και στη θέση του να ναυλώσει ένα λίαρ τζετ, με το ποσό που εξοικονομείται να μην είναι διόλου ευκαταφρόνητο, εάν συνυπολογιστεί και η τιμή πώλησης του πρωθυπουργικού «Air Force 1"
Πιστός στις εξαγγελίες του για περικοπή των περιττών δαπανών μένει ο πρωθυπουργός!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID